Tínedžeri mali zbiť a opiť len 11-ročnú školáčku. Polícia rieši incident v Miloslavove

TA3
5.1.2022 15:34

Polícia vyšetruje incident, pri ktorom mala skupina tínedžerov v nedeľu fyzicky ubližovať len 11-ročnému dievčaťu, ktoré zároveň nasilu opili.

polícia auto policajti 1140 px (TASR/Radovan Stoklasa)
TASR/Radovan Stoklasa

Na udalosť upozornil Nový čas. Ako uvádza na webe, skupina mladých ľudí mala v opustenom areáli bývalého družstva v Miloslavove liať alkohol do hrdla školáčky, ktorú neskôr zbili. Svedkami vyčíňania mali byť aj staršie dievčatá, ktoré všetko fotili a natáčali.

Podľa denníka išlo o plánovanú akciu. „Mali to všetko pripravené a asi to plánovali už dlhšie. Najprv jej liali priamo do hrdla alkohol a zrejme aj pár schytala,“ citoval Nový Čas zdroj, ktorý chcel ostať v anonymite. Dievča údajne skončilo v nemocnici.

Obecný úrad v Miloslavove podľa Nového času o násilnom incidente nevie. „Vyšetrovateľ v Senci vyšetruje okolnosti napadnutia maloletého dievčaťa, ku ktorému malo prísť v priebehu nedele v Miloslavove. Vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie nebudeme zverejňovať,“ vyjadril sa pre denník hovorca bratislavského policajného zboru Michal Szeiff.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok