V lyžiarskom svete panujú obavy. Tri Švajčiarky mali pozitívny test na koronavírus

TA3 TASR
3.1.2022 14:14

Švajčiarske lyžiarky Camille Rastová, Aline Daniothová a Melanie Meillardová mali pozitívny test na koronavírus a budú chýbať na štarte utorkového slalomu Svetového pohára v Záhrebe. Zrejme vynechajú aj víkendové preteky v slovinskej Kranjskej Gore.      

V lyžiarskom svete panujú obavy. Tri Švajčiarky mali pozitívny test na koronavírus
TASR/AP

Okrem čerstvo nakazenej trojice je stále pozitívna ďalšia Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová. Covid sa nevyhol ani Mikaele Shiffrinovej, ktorá vynechala posledné podujatie v Lienzi a nie je jasné, či bude pretekať v Záhrebe a zvedie súboj s Petrou Vlhovou.

Rakúske lyžiarky Franziska Gritschová a Magdalena Eggerová mali pozitívny test na koronavírus. Vymeškajú preň utorňajší slalom Svetového pohára v Záhrebe (12.30/16.05). Obe prejavujú mierne príznaky ochorenia Covid-19 a nachádzajú sa v karanténe.

V lyžiarskom svete panujú v súvislosti s koronavírusom veľké obavy pre blížiace sa olympijské hry v Pekingu. Podľa riaditeľa pretekov Medzinárodnej lyžiarskej asociácie Markusa Waldnera sa možný štart všetkých špičkových športovcov v Číne rovná zázraku. Informácie priniesla DPA.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok