Messi sa nakazil koronavírusom. Vynechá najbližší pohárový duel

TA3 TASR
2.1.2022 15:39

Argentínčan Lionel Messi je jeden zo štyroch futbalistov Paríža St. Germain nakazených koronavírusom. Po vianočnej prestávke mali pozitívny test aj Španieli Sergio Rico, Juan Bernat a Francúz Nathan Bitumazala.

Ochorením Covid-19 sa nakazil aj jeden člen realizačného tímu. Francúzsky vicemajster informoval o pozitívnych výsledkoch v nedeľu ráno, až neskôr však zverejnil aj mená hráčov. Všetkých päť nakazených osôb sa nachádza v izolácii.

"Leo je v pravidelnom kontakte s naším lekárskym tímom. Keď bude mať negatívny test, pricestuje do Francúzska," povedal tréner Mauricio Pochettino pre agentúru AFP. Jeho zverenci hrajú v pondelok šestnásťfinálový duel národného pohára na trávniku Vannes, v najvyššej domácej súťaži sa v nedeľu 9. januára predstavia v Lyone. 

"Neviem, či nastúpi proti Lyonu. Kým nebude mať negatívny test v Argentíne, nemôže odcestovať do Francúzska. Keď sa vráti, posúdime, či je pripravený hrať," dodal argentínsky kouč. Ochorením Covid-19 sa nakazil aj jeden člen realizačného tímu. Francúzsky vicemajster informoval o pozitívnych výsledkoch v nedeľu ráno, až neskôr však zverejnil aj mená hráčov. Všetkých päť nakazených osôb sa nachádza v izolácii.

Pochettino sa na začiatku nového kalendárneho roka musí zaobísť aj bez brazílskeho útočníka Neymara, ktorý zostane do konca budúceho týždňa v rodnej krajine, kde sa zotavuje zo zranenia členka: "Do tréningového procesu sa opätovne zapojí asi až o tri týždne."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok