Lengvarský či Krajčí trávia sviatky v kruhu rodiny. Veľa síl priali aj zdravotníkom

TA3 TASR
26.12.2021 13:10

Vianočné sviatky si v kruhu svojej rodiny vychutnávajú minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, ako aj členovia Výboru Národnej rady SR pre zdravotníctvo. Slovákom zapriali pokojné a zdravé sviatky.

Zasadnutie ústredného krízového štábu
TA3 / David Duducz

Šéf rezortu zdravotníctva prezradil, že u nich doma po celodennom piatkovompôste nechýbala na stole tradičná kapustnica, majonézový šalát a vyprážaný kapor. Minister priznal, že sa mu páčia modely lietadiel. Verí, že si nájde počas sviatkov na svoju záľubu aspoň chvíľu čas.

Člen zdravotníckeho výboru a lekár Marek Krajčí chce tráviť sviatky spolu s rodinou aj v prírode. Slovenským zdravotníkom zaprial veľa síl a zdravia a čo najlepší priebeh pandémie. Lekár a člen výboru pre zdravotníctvo Vladimír Baláž trávi vianočné sviatky v kruhu rodiny, s dobrými knihami a myšlienkami na to, čo krajinu čaká v novom roku.

Miroslav Urban, ktorý je takisto lekárom a členom zdravotníckeho výboru, si rovnako ako každý rok vychutnáva vianočné sviatky v kruhu rodiny. Všetkým zdravotníkom poprial pevné zdravie.

"Zvlášť si vážim prácu zdravotníkov na covidových oddeleniach, infektologických oddeleniach a najtraumatizujúcejších oddeleniach anestéziológie a intenzívnej medicíny, kde boli zdravotníci najkonfrontovanejší s ťažkými i smrteľnými priebehmi ochorenia Covid-19," povedal s tým, že im praje lepšie pracovné podmienky, úctu v spoločnosti a ak zažívali frustráciu z práce, aby opäť našli radosť a osobné naplnenie vo svojom poslaní.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok