Faceliftovaná Škoda Karoq spoznala slovenské ceny

TA3/SZ
24.12.2021 11:00

Omladený Karoq síce mierne zdražel, no vyššia cenovka sa odrazila na bohatšej základnej výbave. Na akej sume teda začína novinka?

Faceliftovaná Škoda Karoq spoznala slovenské ceny
Škoda

Po novom nastali zmeny v dostupnosti výbav s určitým druhom pohonnej jednotky. Napríklad výbava Active už nie je dostupná pre všetky motorizácie a druhy prevodoviek. Najnovšie ju objednáte len v kombinácii s jednolitrovým trojvalcom TSi s výkonom 110 konských síl a 6 stupňovou manuálnou prevodovkou.

Táto verzia oproti predchodcovi zdražela o 1090€, no Škoda vám za to pridá tempomat, farebný displej palubného počítača, parkovacie senzory vzadu a LED svetlá. Taktiež už nebude možné objednať Karoq s 1.0 TSi v najvyššej výbave Style.

Základná cenovka za najnižšiu možnú výbavu Karoqu Ambition je 23030 eur. Pre porovnanie model pred faceliftom v tejto výbave stál 22050 eur. Škoda vám však ako kompenzáciu vyššej ceny pridá zadné LED svetlá s dynamickými smerovkami, systém rozpoznania únavy vodiča, vyhrievaný volant, ostrekovače predných svetlometov, lemovanie blatníkov či tónované zadné sklá.

Karoq Škoda

Výbavu Style je možné objednať so štvorvalcovým motorom 1.5 TSi s výkonom 150 konských síl a manuálnou 6 stupňovou prevodovkou. Pôvodná cenovka pred faceliftom za túto kombináciu bola 25760 eur. Aktuálne dáte za ňu o vyše 900 eur viac. Opäť však neodídete naprázdno. Škoda vám pridá bez príplatku Matrix LED svetlomety, nové 17 palcové disky, volič jazdného režimu, USB C konektor vzadu či 230V zástrčku a výraznejšiu odtrhovú hranu kufra vo farbe karosérie.

Z výbavy však ubudli predné parkovacie senzory, ktoré sú súčasťou balíku Style Plus, za ktorý si značka pýta 1099 eur. Okrem senzorov je súčasťou balíku aj cúvacia kamera, elektrické otváranie kufra, digitálna prístrojová doska s 10 palcovým displejom, bezdrôtové nabíjanie smartfónu či navigácia s 8 palcovým displejom.

Karoq Škoda

Za 33720 eur dostanete naftový motor 2.0 TDi so 7 stupňovou automatickou prevodovkou a pohonom oboch náprav v najvyššej možnej výbave. Verzia Sportline začína na sume 29520 eur. V najvyššej výbave však dáte zaň 36540 eur. Samozrejmosťou pri najvyššej výbave sú všetky prvky výbavy Style a navyše dostanete vyhrievané športové sedačky, 18 palcové kolesá, iné nárazníky, vyhrievaný športový volant, predné a zadné parkovacie senzory s cúvacou kamerou a elektrické otváranie kufra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok