Skupina Ztohoven zverejnila kontakty na poslancov aj prezidenta

TA3, SITA
22.11.2012 09:44

Česká skupina Ztohoven preslávená viacerými recesistickými akciami na seba tento týždeň opäť upozornila. V rámci expozície v pražskom centre DOX dala vyrobiť tabuľu so zasadacím poriadkom parlamentu, na ktorom sú zobrazené aj telefónne čísla na jednotlivých poslancov.

Skupina Ztohoven zverejnila kontakty na poslancov aj prezidenta
ČTK

Fotografiu z výstavy v piatok zverejnil spravodajský portál Lidovky.cz a telefónne čísla zákonodarcov ale aj českého prezidenta Václava Klausa teraz koluje internetom.

Výstavu pritom otvoria pre verejnosť až v piatok.Skupina Ztohoven chce týmto spôsobom motivovať Čechov, aby svojim politikom rozosielali SMS správy. Súčasťou expozície je totiž aj priložený mobil. Adresátom prvej odoslanej SMS správy bol podľa spravodajského portálu iDNES.cz bývalý primátor Prahy Pavel Bém a stálo v nej "Zlodej!".

Zoskupenie Ztohoven na seba v minulosti upozornilo simulovaným výbuchom atómovej bomby v živom vysielaní Českej televízie. Jej člen, výtvarník Roman Týc, tiež poupravoval viaceré pražské semafory a keďže odmietol zaplatiť pokutu, za svoj čin putoval aj do väzenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok