Henry by sa mohol opäť vrátiť do Arsenalu Londýn

SITA
21.11.2012 09:09

Francúzsky futbalový útočník Thierry Henry by sa mohol opäť vrátiť do Arsenalu Londýn. V tíme Premier League sa mu črtá hosťovanie z New York Red Bulls počas dlhej zimnej prestávky v zámorskej MLS. Henry by nemusel pred začiatkom novej sezóny trénovať individuálne a navyše pred príchodom do USA by nabral potrebnú zápasovú prax.

Henry by sa mohol opäť vrátiť do Arsenalu Londýn
SITA

Henry sa opätovne môže stať hráčom Arsenalu v januári. "Bude s nami trénovať. Či s ním v januári podpíšeme aj zmluvu? Netuším... Nevylučujem to však," uviedol na klubovom webe tréner Arsenalu Arséne Wenger.

Henry je s 228 gólmi rekordérom Arsenalu. Tridsaťpäťročný Francúz by mohol zopakovať scenár z januára tohto roku, keď krátkodobo hosťoval v Arsenale. Wenger oceňuje jeho herné schopnosti i formu, ktorú si dlhodobo udržiava. Podľa trénera by tretie pôsobenie Henryho v klube mohlo byť prínosom pre všetky strany. Arsenal v januári nebude môcť počítať s reprezentantom Pobrežia Slonoviny Gervinhom a ani marockým útočníkom Marouanem Chamakhom, ktorých čaká Africký pohár národov. "Gervinha sme nemali k dispozícii ani v úvode tohto roka. Henry bol dobrou voľbou. Teraz stratíme Gervinha opäť, keďže Africký pohár národov sa hrá aj v tejto sezóne," povedal Wenger.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok