FOTO: Tretia tragická nehoda od začiatku decembra. Zrážku pri obci Baka neprežila 45 ročná vodička

TA3 TASR
8.12.2021 11:16

Pri zrážke dvoch osobných vozidiel pri obci Baka v okrese Dunajská Streda v stredu nadránom zomrela 45-ročná vodička Škody Octavia.

FOTO: Tretia tragická nehoda od začiatku decembra. Zrážku pri obci Baka neprežila 45 ročná vodička
Polícia SR Trnavský kraj

Pri prejazde križovatkou nedala podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Zlatice Antalovej prednosť autu Peugeot na hlavnej ceste. 

"Vodič Peugeotu vo veku 38 rokov už nedokázal zareagovať a došlo k bočnému nárazu. Škoda Octavia po zrážke zastavila až o niekoľko desiatok metrov v poli. Vodička utrpela pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom. Vodiča druhého auta previezli so zraneniami do nemocnice. Prítomnosť alkoholu u vodiča policajti nepotvrdili. U vodičky budú túto skutočnosť zisťovať z jej krvi," doplnila hovorkyňa.

Polícia na zistení presnej príčiny nehody intenzívne pracuje. Apeluje na vodičov, aby sa v nočných a skorých ranných hodinách nespoliehali na slabú premávku pri prejazde križovatkami. "Vedeniu vozidla venujte plnú pozornosť. Ak ste unavení a vaša pozornosť je znížená, radšej zastavte na bezpečnom mieste a nadýchajte sa čerstvého vzduchu," uviedla Antalová.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok