Adrenalínová novinka vás zavedie až do oblakov: Odvážna prechádzka ponad Dubaj

CK Satur/PR
6.12.2021 12:58

Dubaj neprestáva udivovať a opäť prináša novú atrakciu – Sky View Dubai. Predstavte si adrenalínovú prechádzku vo výške 220 m nad zemou.

Adrenalínová novinka vás zavedie až do oblakov: Odvážna prechádzka ponad Dubaj
Emaar

Ak vás láka dovolenka v Dubaji a túžite „vystúpiť ku oblakom“, vyskúšajte hotel Address Sky View, ktorý 28. novembra 2021 otvoril svoje „sklené dvere“, kde vás očarí nielen samotná konštrukcia ale i nádherné výhľady. Na vyhliadku premáva sklený výťah. Z 52. poschodia sa dostanete o poschodie vyššie cez točité schodisko. Odtiaľto si užijete Dubaj ako na dlani, najvyššiu vežu Burj Khalifa a "mrakodrapovú ulicu" Sheik Zayed.

Jedinečná vyhliadka z hotela Address Sky View v Dubaji. Emaar

Jedná sa hneď o atrakciu 3 v 1, kde je observatórium (Sky Observatory), sklenená šmykľavka (Sky Glass Slide) a prechádzka po okrajoch vyhliadky (Sky Edge Walk), ktorá je v Dubaji najvyššie položená. Veže hotela sú spojené na 53. poschodí cez 46 m dlhú sklenú promenádu, kde vás tiež čakajú krásne výhľady.

Sky Edge Walk. Emaar

Pred výstupom vás čaká ešte krátka bezpečnostná príprava. Atrakcia je otvorená od 10 hod. do 22. hod a úchvatná je aj počas západu slnka.

Sklenená šmykľavka. Emaar

Aktuálne informácie o vstupe do Spojených arabských emirátov a návratu na Slovensko nájdete v covid mape od CK SATUR.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok