Zaveste si na stromček Mariah Carey. Speváčka prichádza s vlastnou sviatočnou kolekciou

TA3/zm
8.12.2021 08:00

„All I want for Christmas is you – Mariah Carey.“ Ak si toto spievate každý rok a milujete jej sviatočný hit, možno sa potešíte, že speváčka prišla s originálnou vianočnou kolekciou.

Zaveste si na stromček Mariah Carey. Speváčka prichádza s vlastnou sviatočnou kolekciou
Profimedia

Existuje niekoľko vianočných hitov, ktoré nemôžu žiaden rok chýbať v tomto období v hudobnom repertoári. Jednou z takýchto skladieb je „All I want for Christmas is you“. Mariah Carey sa podnikateľský duch rozhodne nemôže odopierať. Keďže s týmto songom roky boduje, rozhodla sa fanúšikom ponúknuť na Vianoce ešte niečo viac. Sviatočnú kolekciu.

Ozdoba Mariah

Podobizeň Mariah Carey si tento rok môžete doslova zavesiť na stromček. Ozdoba, ktorej predlohou je samotná speváčka v červenom kostýme z videoklipu, je len jedným z mnohých darčekových predmetov vianočnej kolekcie.

Ozdoba Mariah Carey Profimedia

Okrem toho slávna interpretka myslela na ďalšie nevyhnutnosti súvisiace s adventným obdobím. Darčeky si môžete zabaliť do špeciálneho papiera, ako inak opäť s jej motívom. Teplo domova zas vyčaruje niekoľko tematických vankúšov.

Vianočná kolekcia Mariah Carey Profimedia

Vianočná rada Mariah Carey, ktorá sa dá zakúpiť na internete, obsahuje aj prikrývky, oblečenie pre domácich miláčikov a kadečo iné, čo si môžete prezrieť v našej fotogalérii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok