V Trnavskom kraji sa očkuje aj tento víkend. Vakcínu môžete získať v Trnave, Dunajskej strede či Skalici

TA3 TASR
4.12.2021 08:52

V Trnavskom samosprávnom kraji sa očkuje aj počas tohto víkendu. Možnosť nechať sa zaočkovať majú registrovaní aj neregistrovaní záujemcovia o prvú, druhú a tretiu dávku vakcín od Moderny a Pfizeru. Vo veľkokapacitnom očkovacom centre v Trnave očkujú v sobotu a nedeľu, vo veľkokapacitnom očkovacom centre v Dunajskej Strede sa možno dať zaočkovať počas soboty.

Očkovacie centrum na štadióne
TA3 / David Duducz

Informovala o tom Natália Petkáčová z odboru komunikácie Trnavského samosprávneho kraja. Okrem toho sa v sobotu očkuje aj na základnej umeleckej škole v Skalici, kde podávajú do 16.00 h záujemcom od 12 rokov vakcínu od Pfizer/BioNTech.

Veľkokapacitné očkovacie centrum na Strednej odbornej škole rozvoja vidieka na Námestí sv. Štefana je otvorené do 12.00 h na očkovanie vakcínou od spoločnosti Moderna ľudí od 18 rokov, od 12.00 do 16.00 h podajú vakcínu od Pfizer/BioNTech záujemcom od 12 rokov.

Veľkokapacitné očkovacie centrum v Trnave na Strednej odbornej škole elektrotechnickej bude v sobotu do 13.00 h k dispozícii záujemcom vakcína od Moderny vo veku nad 18 rokov, od 13.00 do 18.00 h zaočkujú vakcínou od Pfizer/BioNTech ľudí od 12 rokov. V nedeľu bude otvorené veľkokapacitné očkovacie centrum v Trnave od 8.00 do 15.00 h, očkovať sa bude vakcínou od Pfizer/BioNTech záujemcov od 12 rokov.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok