Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA
25.11.2012 08:31

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
kozmonautu.jpg

1. Vesmírna loď Sojuz, ktorá sa s japonsko-rusko-americkou posádkou vracala na Zem, pristála v mrazivom severnom Kazachstane. (AP Photo/Sergei Remezov, Pool)

sandy.jpg

2. Škody po superbúrke Sandy budú v Karibiku aj v USA odstraňovať ešte dlho. Na obrázku sú zničené domy na pobreží štátu New Jersey. (AP Photo/Seth Wenig)

001.jpg

3. Blízky východ sa už desaťročia zmieta v problémoch. Konflikt medzi Palestínou a Izraelom sa po dlhšom čase opäť rozhorel a následky sú tragické. (AP Photo/Ariel Schalit)

Gaza 2 (SITA).jpg

4. Obe strany uskutočnili tisíce raketových útokov. Zahynulo vyše 160 ľudí, najmä Palestínčanov. Pásmo Gazy je opäť v troskách. (AP Photo/Adel Hana)

protest.jpg

5. Svet sa rozdelil na dva tábory. Na obrázku je kvarteto v maskách španielskeho premiéra Rajoya, francúzskeho prezidenta Hollanda, nemeckej kancelárky Merkelovej a britského predsedu vlády Camerona, ktoré žiada o podporu pre Palestínčanov. (AP Photo/Yves Logghe)

Labute (SITA).jpg

6. V Európe je našťastie relatívny kľud. Na fotografii sú labute, transportované do zimoviska v severnom Nemecku. (AP Photo/dapd/ David Hecker)

Champs Elysee (SITA).jpg

7. Parížsky bulvár Champs Elysee bol počas ceremónie pri Vítaznom oblúku bez áut. (AP Photo/Remy de la Mauviniere/Pool)

Moriak 1 (SITA).jpg

8. V USA oslavovali jeden z najväčších sviatkov, Deň vďakyvzdania. Prezident Obama pri tejto príležitosti omilostil dvoch moriakov, ktorí by inak skončili na slávnostnom stole. (AP Photo/J. Scott Applewhite)

Moriak 2 (SITA).jpg

9. Tisíce ďalších však nemali také šťastie. (AP Photo/Rick Bowmer)

10.jpg

10. Zo svojho výbehu v libereckej ZOO ušiel vzácny biely tiger. Napadol ošetrovateľa a nebyť dvoch odvážnych žien, bol by ho usmrtil. (AP Photo/Petr David Josek, File)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok