Uviažte kravatu rýchlo ako čarovným prútikom: Tento trik vám nezaberie viac ako 10 sekúnd

TA3/zm
5.12.2021 10:00

Obdobie vianočných večierkov sa pomaly ale isto blíži a možno aj vás partner pracuje vo firme, ktorá si žiada dress kód v podobe obleku s kravatou. Nepochybujeme o tom, že si ju páni vedia uviazať i sami, ale vďaka tomuto nápadu vám to nezaberie viac než pár sekúnd.

Uviažte kravatu rýchlo ako čarovným prútikom: Tento trik vám nezaberie viac ako 10 sekúnd
Pexels/RODNAE Productions

Muži, ktorí nosia obleky bežne, nemajú s kravatou žiaden problém. No ak je to pre vás slávnostné oblečenie a viažete ju pár krát do roka, oceníte rýchlosť a jednoduchosť, akou sa dá dopracovať k efektnému uzlu.

Ako na to?

Preložte kravatu cez svoju ľavú ruku tak, aby bola tenšia časť vpredu a tento koniec o niečo viac presahoval koniec s najhrubšou časťou kravaty.

Potom obtočte kravatu dvakrát okolo svojej ruky. Stále pracujete s tenkým koncom. Na dlani sa vám vytvoria tri pásy kravaty, pretože ju obtáčate vedľa seba, nevrstvíte ju.

Stredný pás vytiahnete pravou rukou, čím vytvoríte akúsi slučku, cez ktorú prevlečiete prvé dva pásy, čo zatiaľ ostávali omotané okolo ľavej dlane.

Stačí už len zatiahnuť a získate dokonalý uzol. Teória je jednoduchšia ako prax a je lepšie dvakrát vidieť, než raz čítať, preto si pozrite priložené video, z ktorého vám budete tento jednoduchý trik okamžite jasný.

Témy: Kravata oblek
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok