Problémy Arrivy v Trnavskom kraji. Kvôli covidu a nedostatku vodičov pozastavujú desiatky spojov

TA3 TASR
1.12.2021 10:45

Dopravca Arriva Trnava zastavil s platnosťou od 1. decembra do odvolania autobusové spoje na viacerých linkách v regióne Trnavy, Hlohovca a Piešťan. Ako dôvod uvádza zhoršujúcu sa pandemickú situáciu a na základe toho znižujúci sa počet vodičov autobusov schopných vykonávať prácu.

Lokality v Bratislave
TA3 / David Duducz

Uvádza to na svojej webovej stránke. Zastavenie sa týka ranných i popoludňajších spojov, spolu v regióne viac ako šiestich desiatok. Ide okrem iných o linky Červeník – Hlohovec, Leopoldov – Hlohovec, Šúrovce – Hlohovec, Trnava – Hlohovec, Šípkové – Piešťany, Vrbové – Šípkové, Hlohovec – Piešťany.

Premávať nebudú ani niektoré spoje v oboch smeroch na linkách Piešťany – Dechtice, Trnava – Piešťany, Chtelnica – Piešťany, Vrbové – Chtelnica, Piešťany – Vrbové, Piešťany – Pobedim, Piešťany – Nitra, Bratislava- Trnava, Trenčín – Piešťany, Dechtice – Trnava, Dolné Lovčice – Trnava, Voderady – Trnava, Pusté Úľany – Trnava. Dopravca pri dvoch spojoch Buková – Smolenice zmenil čas odchodu. Zmeny v cestovnom poriadku oznámil prepravca už aj k 29. novembru.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok