POČASIE: Ojedinele môže aj pršať, teplota nepresiahne 8 stupňov

TA3 SHMÚ
24.11.2021 06:42

Jasno až polojasno, na severe a východe prechodne oblačno až zamračené. Ojedinele slabé zrážky. Nočná teplota -1 až -6, na severe miestami okolo +1 st. Denná teplota 2 až 8 st. Slabý, popoludní miestami mierny južný vietor.

Situácia

Stred tlakovej výše sa presunie nad Čierne more. Zároveň bude cez Baltské more a Poľsko smerom na východ postupovať teplý front spojený s tlakovou nížou nad Škandináviou a Leningradskou oblasťou.

Predpoveď počasia

NOC:

Jasno až polojasno, ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Na severe a východe miestami oblačno až zamračené a tu ojedinele slabé zrážky, väčšinou snehové. Najnižšia nočná teplota -1 až -6 st., na severe a východe miestami okolo 1 st. Slabý premenlivý vietor alebo bezvetrie.

DEŇ:

Slnečno, ráno a predpoludním ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Na severe a východe spočiatku až zamračené. Najvyššia denná teplota 3 až 8 st., na Orave a pod Tatrami ojedinele chladnejšie. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo -2 st. Slabý premenlivý, popoludní na juhozápade, Šariši a Zemplíne juhovýchodný až južný vietor do 6 m/s (20 km/h).

Predpokladané množstvo zrážok:

NOC: ojedinele do 1 mm / od 600 m do 1 cm snehu

DEŇ: bez zrážok

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok