Droba o pokazenom nástupe Arrivy: Vodiči za túto situáciu nemôžu. Zaslúžia si vďaku

TA3
16.11.2021 15:26

"Vodiči za túto situáciu nemôžu. Práve naopak, zaslúžia si vďaku," napísal na Facebooku predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba. Komentoval tak nevydarený nástup nového regionálneho autobusového dopravcu v kraji, spoločnosti Arriva.

Lokality v Bratislave
TA3 / David Duducz

Arriva má po nevydarenom úvodnom pondelku výpadky viacerých spojov aj v utorok. "Hnev cestujúcich je úplne oprávnený a mňa nesmierne mrzí, že sa neviete už druhý deň dostať do práce a školy," napísal Droba v statuse.

Poukázal na to, že rozhorčeniu veľakrát čelia aj samotní šoféri, aj keď za túto situáciu nemôžu. "Práve naopak – oni sú tí, ktorí sa rozhodli do spoločnosti ARRIVA nastúpiť, resp. prestúpiť zo Slovak Lines, za čo im veľmi pekne ďakujem. Nejazdí sa im ľahko, prosím, poďakujte im aj vy," apeloval predseda BSK.

Droba prisľúbil, že o aktuálnej situácii bude počas nasledujúcich dní priebežne informovať. "Komunikujem s ARRIVOU a sami robíme všetko pre to, aby sa doprava čo najskôr vrátila do normálu," uistil obyvateľov Bratislavského kraja.

V Bratislavskom samosprávnom kraji začal od pondelka jazdiť nový regionálny autobusový dopravca - Arriva. Nahradil dopravcu Slovak Lines, ktorý so svojimi Regio autobusmi jazdil 72 rokov. Zmenu dopravcu však poznačili vynechané spoje a meškanie, za ktoré môže nedostatok vodičov.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok