PR správa

Môžu úzke pánske rifle ovplyvniť plodnosť mužov

PR
11.11.2021 06:05

Dokonale kopírujú obrys tela a vytvárajú dojem „druhej kože“. Vďaka obsahu elastanových vlákien pevne priliehajú k nohe a postave bez toho, aby spôsobovali nepríjemnosti pri chôdzi a sedení. Takéto oblečenie si pre jeho viaceré príjemné vlastnosti obľúbilo už aj mužské pokolenie. Otázny zostáva fakt, či je takýto strih nohavíc pre ľudí vhodný aj zo zdravotného hľadiska? Môžu úzke nohavice spôsobiť u pánov problémy s plodnosťou?

Môžu úzke pánske rifle ovplyvniť plodnosť mužov
Skeronov/Shutterstock.com

Na tieto a iné otázky dostanete odpoveď v našom článku, ktorého čítanie si môžete spríjemniť aj s novými ochutenými guličkami.

Závisí od toho, ako dobre si viete vybrať

Ako sme si v úvode spomenuli, nielen ženy tento typ nohavíc milujú. Aj pánom môžu pomôcť v slobodnejšom a voľnejšom pohybe a zvýraznení vyšportovaných nôh. Vďaka priliehavému strihu moderných pánskych riflí je možné zdôrazniť dôstojnosť postavy, predĺžiť nohy a zladiť tento kúsok odevu s akýmkoľvek iným vrchným dielom.

Nielen laici sa ale začali zaoberať otázkou, či sú takéto nohavice vhodné aj zo zdravotného hľadiska. Odpoveď je jasná, záleží od vášho výberu, veľkosti, strihu a materiálu. Aj užšie, no kvalitné pánske rifle vám môžu priniesť vytúžený pocit slobody a pohodlia pri akejkoľvek činnosti.

Kedy treba spozornieť?

Najmä pri dlhodobom nosení priliehavých nohavíc, ktoré nie sú určené na cvičenie. Príliš úzke rifle z lacného obchodu vám môžu ublížiť. A potvrdzujú to nielen zistenia britských vedcov, ale aj   skúsenosti z ambulantnej praxe kvalifikovaných urológov vo vašom najbližšom okolí.

Nosenie príliš tesných nohavíc môže doviesť mladých ľudí do veľmi nepríjemných situácií.  Najmä pri dlhodobom nosení priliehavých džínsov dochádza k zníženiu prekrvenia, kvality spermií, zhoršeniu potencie a oslabeniu močového mechúra. V dôsledku toho sa môže vyvinúť infekcia močových ciest a rôzne iné problémy, s ktorými sa potom ťažko „bojuje“.

rifle rozkrok staras/Shutterstock.com

Ochorenia, ktoré vás môžu prekvapiť

Vedeli ste, že tesné džínsy prispievajú k prehrievaniu mužských pohlavných žliaz, čo spôsobuje problémy s plodnosťou? Na normálne fungovanie semenníkov musí byť ich teplota 2,5 stupňa pod telesnou teplotou. Prehriatie automaticky narúša túto rovnováhu a negatívne ovplyvňuje proces spermatogenézy, čím môže byť ohrozená vaša potencia.

Nehovoriac o tom, že priliehajúce tkanivo v slabinách v kombinácii s intenzívnym pohybom môže viesť k skrúteniu semenníkov. Samozrejme, problémy s erekciou dokáže dať do poriadku veľmi rýchlo už viac ako 2000 rokov známy prírodný životabudič, ktorým je liečivá Maca.

No odstrániť problém môžete aj lepším výberom vášho oblečenia, pri ktorom nebudete myslieť len na krásu, ale aj pohodlie tela.

rifle pás FotoDuets/Shutterstock.com

Ako predísť nechcenému ohrozeniu celkového zdravia?

Zistilo sa, že tento typ oblečenia zväzuje bedrové kĺby natoľko, že obmedzuje ich pohyblivosť. Ak muž alebo žena zostanú dlhé roky verní úzkym nohaviciam alebo spodnému prádlu, časom to môže viesť k natiahnutiu kĺbového puzdra. Okrem toho, nosenie takýchto nohavíc zvyšuje zaťaženie chrbtice, čo spôsobuje osteochondrózu lumbosakrálnej oblasti.

Okrem kĺbov sú cievy a nervové zakončenia vystavené nadmernému utiahnutiu. Osoba začína pociťovať rýchlu únavu nôh, pocit pálenia a postupný vznik bolestivých kŕčových žíl.

A pritom môžete všetkým týmto nepríjemným stavom predísť nielen výberom kvalitnejších a pohodlnejších materiálov riflí a strihom, ale aj starostlivosťou o toto oblečenie. Alebo lepší proces prania s novými náhradnými dielmi Bosch a správne použitie pracieho prostriedku je jedna z ďalších možností.

Vyskúšať tiež môžete tesné oblečenie striedať s tým voľnejším a uvidíte, že to vám aj vášmu telu prospeje. Doplňte to o pravidelnú fyzickú aktivitu a zdravší životný štýl a efekt sa dostaví.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok