Rezort financií posúva registráciu na sprostredkovateľský bonus do 18. novembra

TA3 TASR
10.11.2021 11:27

Ministerstvo financií Slovenskej republiky vychádza v ústrety ľuďom, ktorí si z rôznych dôvodov nestíhajú uplatniť svoj sprostredkovateľský bonus. Ako sprostredkovateľ sa bude možné na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk zaregistrovať až do 18. novembra.

Očkovacia lotéria
rtvs

Informoval o tom tlačový odbor minsterstva financií. Registrácia na uplatnenie sprostredkovateľského bonusu sa skončí 18. novembra 2021 o 8.00 h. "Nezabudnite preto využiť vašu šancu získať finančnú odmenu a zaregistrujte sa s kódom od očkovanej osoby na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk ešte dnes," zdôrazňuje rezort financií. 

"V prípade, ak ste zaočkovaná osoba a k dnešnému dňu vám nebol zaslaný kód pre sprostredkovateľský bonus, ale domnievate sa, že spĺňate zákonné podmienky na jeho pridelenie, kontaktujte s požiadavkou o preverenie technickú podporu na telefónnom čísle 048/43 17 222 alebo tak urobte prostredníctvom kontaktného formulára (www.financnasprava.sk/sk/kontakt/opytajte-sa-fs-ockovacia-lot)," dodalo Ministerstvo financií Slovenskej republiky.

 

Ak nemá človek v systéme pre evidenciu očkovaných zapísané obe podané dávky vakcíny, Ministerstvo financií Slovenskej republiky ho nebude schopné overiť a prideliť mu kód pre sprostredkovateľský bonus. Na preverenie toho, či človek má v systéme zapísané obe dávky očkovacej látky, treba kontaktovať Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) alebo svojho lekára.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok