NHL: Tatar v noci nebodoval. Devils podľahli Los Angeles Kings po predĺžení

TA3 TASR
6.11.2021 08:10

Hokejisti New Jersey Devils v zostave so slovenským útočníkom Tomášom Tatarom prehrali v zámorskej NHL na ľade Los Angeles Kings 2:3 po predĺžení.

Tomáš Tatar 1140 px (TASR/Michal Svítok)
TASR/Michal Svítok

O štvrtom triumfe Los Angeles za sebou rozhodol v 42. sekunde predĺženia Alex Iafallo. Aspoň bod pre "diablov" zariadil 24 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času vyrovnávajúcim gólom na 2:2 český útočník Pavel Zacha. Tatar odohral v drese hostí 12:26 min, pripísal si dve trestné minúty a dva "hity".

Edmonton prvýkrát vo svojej histórii vyhral deväť z desiatich úvodných duelov sezóny, keď si doma poradil s New Yorkom Rangers 6:5 po predĺžení. Autorom víťazného gólu bol Leon Draisaitl, ktorý mal rovnako ako Connor McDavid a obranca Tyson Barrie v dueli bilanciu 1+2. Edmonton prehrával v druhej tretine už 1:4.

Vancouver s brankárom Jaroslavom Halákom na striedačke prehral doma s Nashvillom 2:3. Kyle Connor a Nikolaj Ehlers sa zhodne gólom a asistenciou podieľali na triumfe Winnipegu nad Chicagom 5:1.

Arizona prehrala aj vo svojom 11. vystúpení v novom ročníku, Anaheim ju na svojom ľade zdolal 3:1. Coyotes tak vyrovnali negatívny klubový rekord zo sezóny 2017/2018.

Výsledky zápasov NHL

 Winnipeg - Chicago 5:1

Edmonton - NY Rangers 6:5 pp

Anaheim - Arizona 3:1

Vancouver - Nashville 2:3

Los Angeles - New Jersey 3:2 pp

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok