V centre Bratislavy hrozí zdržanie, pred políciou našli podozrivý predmet

TA3 TASR
4.11.2021 09:29

Dopravu na bratislavskej Račianskej ulici obmedzili. Pred budovou Prezídia Policajného zboru na Račianskej ulici sa našiel podozrivý predmet.

polícia policajná páska 1140 px (TASR/Martin Baumann)
TASR/Martin Baumann (Ilu)

Informáciu potvrdil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Informoval, že z bezpečnostných dôvodov museli obmedziť premávku v úseku od Račianskeho mýta po križovatku s ulicou Jarošova.

Dopravný podnik Bratislava upozorňuje cestujúcich bratislavskou MHD, že pre uzáveru Račianskej, v úseku Račianske mýto - Pionierska, je prerušená premávka električiek linky 3 medzi Blumentálom a Depom Krasňany.

V úseku nasadil dopravca náhradnú autobusovú dopravu X3. "Premáva po trase Blumentál, Šancová (zastávka Račianske mýto smer Trnavské mýto), Vajnorská, Kutuzovova, Kukučínova, Jarošova a Račianska," uviedol podnik. V opačnom smere premáva náhradná doprava z Račianskej cez Jarošovu, Vajnorskú, Krížnu, Legionársku na Mýtnu a Blumentál. V okolí Račianskej sa pre policajnú uzáveru cesty začali tvoriť kolóny v oblasti Račianskeho a Trnavského mýta.

Polícia začala trestné stíhanie

Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti. "Policajti na nevyhnutne potrebný čas po prijatí oznámenia miesto nálezu ohradili a prijali na mieste potrebné opatrenia, v dôsledku ktorých došlo aj k obmedzeniam v cestnej premávke. Tie sa týkali Račianskej ulice v smere po križovatku s ulicou Jarošova," uviedla polícia. Pyrotechnická prehliadka skončila s negatívnym výsledkom. Pyrotechnik predmet odborným spôsobom zaistil a z miesta odviezol.


Chcete sa dozvedieť viac? Pozrite si našu reportáž:

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok