Kollár dostal v Revúcej palicu. Význam daru bol vraj iný, než tvrdil vo videu

TA3
3.11.2021 13:12

Predseda parlamentu Boris Kollár v utorok navštívil Revúcu, kam prišiel najmä v súvislosti s reformou nemocníc a súdov. Dostal tam lieskovú palicu, s ktorou následne nakrútil video na svoju facebookovú stránku. Kollár vo videu hovorí, že palicu mu dali nespokojní obyvatelia mesta. Vraj takéto palice použijú na to, aby hnali politikov v parlamente.

Kollár dostal v Revúcej palicu. Význam daru bol vraj iný, než tvrdil vo videu
Facebook / BorisKollarOfficial

Na zverejnené video reagoval Martin Kvetko, ktorý pracuje ako asistent nezaradeného poslanca Miroslava Kollára. V regióne od malička býva a je v ňom dlhoročným aktivistom. Tvrdí, že s darovanou lieskovou palicou je to úplne inak, ako hovorí vo videu predseda parlamentu Boris Kollár. 

Palicu nemal dostať od obyvateľov, ale od bývalého okresného predsedu strany Smer-SD a súčasného okresného predsedu strany Hlas-SD Júliusa Laššana.

"Rád by som sa však pozastavil nad jednou vecou. Na stretnutí v Revúcej včera Boris Kollár dostal lieskovú palicu, s ktorou si následne natočil video, ktoré obletelo internet. Vraj mu tú palicu dali nespokojní ľudia v Revúcej, aby mu ukázali, že s takými palicami budú hnať politikov v Bratislave. Táto informácia nie je však úplne presná. V skutočnosti mu tú palicu odovzdal bývalý okresný predseda SMER-SD a dnes okresný predseda HLAS-SD, zároveň ex-starosta obce Mokrá Lúka a poslanec Banskobystrického samosprávneho kraja, Július Laššan," uviedol Martin Kvetko na svojom Facebooku.

Laššan palicu Kollárovi odovzdal so slovami kritiky na súčanú vládu. Za stav zdravotníctva či súdnictva, ale aj iných oblastí v okrese Revúca, viní práve ich. Palicu dostal šéf Sme rodina podľa Kvetka preto, aby "ňou “vylátal” Igora Matoviča, ktorý je podľa neho hanbou slovenskej politiky". 

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok