Hossa sa po 29 rokoch vráti do Siene slávy: Je to pre mňa veľká pocta

TA3 TASR
2.11.2021 19:51

Marián Hossa sa dočká ďalšieho obrovského míľnika, keď ho 15. novembra už oficiálne uvedú do hokejovej Siene slávy v Toronte. Síce si na slávnosť musel počkať celý rok, ani v najmenšom preňho nestratila punc výnimočnosti. Na historické miesto sa vráti po 29 rokoch, prvýkrát tam zavítal ako trinásťročný chlapec a vtedy ani netušil, že sa do Siene slávy raz vráti ako jej člen.

Štyridsaťdvaročného bývalého útočníka zaradili medzi hokejové legendy už vlani a oficiálne ho do torontskej Siene slávy mali uviesť už vlani v novembri. Všetko však zmenila pandémia koronavírusu a keďže organizátori nechceli Hossu ani ďalších pripraviť o slávnostný ceremoniál a s ním spojený niekoľkodňový program, rozhodli sa posunúť ho o rok.

"Aspoň sme si to mohli vychutnať o trochu dlhšie ako iní hráči. Takže to malo aj nejaké benefity. Ale teraz som pripravený na to, aby som si to užil spolu s rodinou v Toronte v Sieni slávy, kde som bol naposledy ako trinásťročný a teraz sa tam vrátim. Veľmi sa na to teším. Je pre mňa veľká pocta, že sa nachádzam v takejto spoločnosti. Mal som dosť času si to uvedomiť, ale asi mi to všetko dôjde, až keď tam budem," povedal na utorkovej tlačovej konferencii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok