FOTO: O život prišiel mladý futbalista. Hráč Dunajskej Stredy Nagy mal len 18 rokov

TA3 TASR
2.11.2021 13:22

Vo veku 18 rokov tragicky zomrel v pondelok slovenský futbalista Adrián Nagy, kmeňový hráč tímu DAC 1904 Dunajská Streda. Bývalému mládežníckemu reprezentantovi sa stala osudnou autonehoda.

FOTO: O život prišiel mladý futbalista. Hráč Dunajskej Stredy Nagy mal len 18 rokov
Facebook / DAC 1904

O dopravnej nehode informovala Polícia Slovenskej repuliky - Nitriansky kraj na svojom Facebooku. Nehoda sa stala medzi Levicami a obcou Dolná Seč.  "Mladý 18 ročný vodič viedol Volkswagen Scirocco, pričom na rovnom úseku cesty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, na základe čoho prešiel do protismeru. Následne zišiel do ľavej priekopy, kde narazil do stromu. Vozidlo po náraze začalo horieť. Pri dopravnej nehode utrpel mladý vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla Polícia a dodáva, že okolnosti ako aj miera zavinenia dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania dopravnej polície v Leviciach.  

Nagy bol v tejto sezóne na hosťovaní v druholigovom Šamoríne. "Zasiahla nás veľmi smutná správa. Mládežnícky hráč nášho klubu Adrián Nagy už nie je medzi nami. Talentovaný futbalista, ktorý bol na hosťovaní z tímu DAC, nás opustil včera po tragickej nehode. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," uviedol klub zo Šamorína. Správu priniesol na svojej oficiálnej webstránke aj klub z Dunajskej Stredy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok