NHL: Černák s Tampou porazil Washington, Capitals utrpeli prvú prehru v riadnom čase

TA3 TASR
2.11.2021 08:12

Hokejisti Tampy Bay zdolali v noci na utorok v zámorskej NHL Washington 3:2. Capitals utrpeli prvú prehru v riadnom hracom čase v tejto sezóne, bodovo vyšli naprázdno po ôsmich zápasoch. Hráči Lightning po slabšom rozbehu vybojovali tretiu výhru za sebou, Anthony Cirelli k nej prispel gólom a dvomi asistenciami.

NHL: Černák s Tampou porazil Washington, Capitals utrpeli prvú prehru v riadnom čase
TASR/AP

Slovenský obranca Erik Černák odohral v drese obhajcu Stanleyho pohára 22:11 minút, pripísal si jeden strelecký pokus, dva plusové body a rozdal až šesť bodyčekov - najviac zo všetkých hráčov na ľade. Vyhlásili ho za tretiu hviezdu stretnutia. Jeho krajan Martin Fehérváry si počas 16:34 min. zapísal dve strely, jednu mínusku a štyri "hity".

Chicago sa na desiaty pokus dočkalo prvého víťazstva v sezóne, keď zdolalo doma Ottawu 5:1. Hrdinom duelu bol Patrick Kane, ktorý sa zaskvel hetrikom a pridal aj jednu asistenciu. 

Tridsaťdvaročný krídelník tak parádne oslávil návrat do zostavy Blackhawks po tom, ako v vynechal štyri zápasy pre problémy s covidom. Edmonton si poradil s nováčikom zo Seattlu 5:2, Leon Draisaitl sa podieľal na víťazstve dvomi gólmi a dvomi asistenciami.

Výsledky zápasov NHL

Tampa Bay - Washington 3:2

Chicago - Ottawa 5:1 

Edmonton - Seattle 5:2 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok