Michalovce a Spišiaci preložili svoje zápasy kvôli Covid automatu. Poprad s rozsiahlou maródkou

TA3 TASR
29.10.2021 16:42

HK Dukla Ingema Michalovce a HK Spišská Nová Ves zareagovali na zaradenie svojich okresov do III. stupňa ohrozenia preložením niekoľkých zápasov hokejovej Tipos extraligy. Aj hokejisti HK Poprad neodohrajú najbližšie zápasy proti Liptovskému Mikulášu a Banskej Bystrici v pôvodných termínoch. Zapríčinila to rozsiahla maródka v tíme, pre ktorú by tréner Peter Mikula nemal k dispozícii dostatočný počet hráčov.

Michalovce a Spišiaci preložili svoje zápasy kvôli Covid automatu. Poprad s rozsiahlou maródkou
TASR/Martin Baumann

Covid automat skomplikoval situáciu

Michalovský klub mal pôvodne v pláne počas "čiernej" fázy uvoľniť miesta pre 100 divákov, ktoré by obsadili sponzori. Počas prvého novembrového týždňa mali v pôvodnom pláne iba jeden domáci zápas - proti HC Košice. 

Napokon sa s "oceliarmi" dohodli na preložení dejiska zápasu a duel 14. kola sa odohrá 5. novembra v košickej Steel aréne. Ďalší domáci zápas by mali Michalovce odohrať 19. novembra proti Slovanu Bratislava.

K dohode došlo aj medzi Spišskou Novou Vsou a HK Nitra. Spišiaci mali Nitru privítať 5. novembra, ale dohodli sa na výmene domáceho prostredia. Nasledujúci domáci zápas by mali odohrať 17. novembra proti Slovanu. Informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.

Aj HK Poprad preložil zápasy

Odklad sa týka aj domácich zápasov 12. kola v Poprade proti Liptovskému Mikulášu, ktorý bol na programe v piatok 29. októbra, a 13. kola proti Banskej Bystrici, ktorý sa mal uskutočniť v nedeľu 31. októbra.

"Klub HK Poprad požiadal Ligovú radu z dôvodu veľkej maródky v tíme o odloženie zápasov. Riadiaci orgán súťaže tejto žiadosti vyhovel," uviedol popradský klub v stanovisku na oficiálnej stránke. Nové termíny zápasov zatiaľ nie sú známe.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok