Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA, TA3
18.11.2012 09:39

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
výbuch (SITA).jpg

1. Mohutný výbuch domu v Indianapolis si vyžiadal niekoľko ľudských životov. Po príčinách pátrali tímy expertov. (AP Photo/WTHR Chopper 13/The Indianapolis Star, Matt Kryger)

FARC (SITA).jpg

2. Policajný dôstojník v Kolumbii nesie pozostatky delostreleckého granátu, ktorý dopadol do mesta Suarez. Útok rebelov si vyžiadal vyše 20 ranených. (AP Photo/Juan Bautista Diaz)

Diwali (SITA).jpg

3. Záber z hinduistického Festivalu svetiel v indickom Allahabade. (AP Photo/Rajesh Kumar Singh)

balony.jpg

4. Červené balóny, letiace ponad jeden z troch tisíc budhistických chrámov v Mjanmarsku. (AP Photo/Mark Baker)

migranti.jpg

5. Afrických migrantov, ktorí sa snažili dostať z Maroka do Európy, objavila španielska pobrežná stráž. (AP Photo/Marcos Moreno)

decka.jpg

6. Starý a zničený ruský tank sa zmenil na ihrisko pre malých Afgáncov. (AP Photo/Rahmat Gul)

Lisabon protesty (SITA).jpg

7. Týždeň sa v Európe niesol v znamení protestov. Státisíce demonštrantov vyšli do ulíc Ríma, Lisabonu, Madridu aj iných metropol a búrili sa proti spôsobu, akým Únia bojuje s krízou. (AP Photo/Joao Henriques)

dj.jpg

8. Svetová tenisová jednotka navštívila Slovensko. Srb Novak Djokovič prišiel vo výbornej nálade, prekvapil dobrou slovenčinou a pobavil na tlačovke i na tenisovom kurte. Foto: SITA/Ľudovít Vaniher

gaza2.jpg

9. Konflikt Palestínčanov a Izraela sa opäť rozhorel v plnej sile a vyžiadal si obete na životoch. Mladík na obrázku sa snaží prebehnúť cez mrak slzného plynu neďaleko Ramalláhu. (AP Photo/Majdi Mohammed)

Chorváti oslavujú na námestiach Gotovina (SITA).jpg

10. Súdny tribunál pre Juhosláviu oslobodil generála Anteho Gotovinu, ktorý viedol chorvátske jednotky v boji proti Srbom. V Záhrebe vyšli do ulíc tisíce oslavujúcich ľudí. (AP Photo/Nikola Solic)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok