Nový Volkswagen Viloran má byť luxusným a priestranným MPV pre čínsky trh

TA3/SZ
25.10.2021 17:00

Rodinné MPV majú svoje miesto na každom svetovom trhu. Na tom európskom síce svoje miesto tiež majú, no ľudia ich nevyhľadávajú tak často, ako napríklad v Číne kam má namierené aj táto novinka od nemeckého Volkswagenu

Nový Volkswagen Viloran má byť luxusným a priestranným MPV pre čínsky trh
Volkswagen

Viloran je zameraný na komfort, luxus a priestrannosť. To je to, po čom čínsky zákazníci túžia a napovedajú to aj predajné čísla. Na tento typ áut sme zvyknutý väčšinou z Ameriky, no zaujímavosťou je fakt, že Viloran na americkom ani kanadskom trhu nenájdete. Môže to spôsobovať aj jeho vyššia cena, ktorú by americký zákazník nemusel byť ochotný zaplatiť.

Motorizácia 330 TSI vo výbave Business Edition začína v prepočte na cene cca 40 tisíc eur. Výkonnejšia verzia 380 TSI vo výbave Premium začína na približne 50 tisíc eur, respektíve 54 tisíc eur za výbavu Ultimate. Interiér ponúka masážne sedadlá a je dostupný aj v 6 miestnej verzii. Pohon oboch výkonnostných verzii zabezpečuje benzínový dvojliter s výkonmi 186 a 220 koní. Štandardom je automatická prevodovka a pohon všetkých štyroch kolies.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok