PR správa

Jesenné kúsky, ktoré sa vám určite v šatníku zídu

PR
25.10.2021 15:07

Jeseň je v plnom prúde a možno ste si to ani nevšimli. Jediné, čo vám jeseň pripomína, sú farebné stromy všade naokolo a chodníky plné žltých a červených listov. Jeseň je však skvelým obdobím, kedy si môžete dovoliť nosiť veci, ktoré museli rok čakať v skrini. Jesenné obdobie je zároveň príležitosťou vyskúšať niečo nové. Niečo, čo sa vám síce páči, no nikdy ste sa na to neodhodlali.

Jesenné kúsky, ktoré sa vám určite v šatníku zídu
Rohappy / Shutterstock.com

Je oblečenie, ktoré nosíme v lete či v zime, a potom máme tzv. „prechodné“ oblečenie, ktoré nosíme na jar alebo na jeseň. Ktoré dámske oblečenie by sme mali po roku rozhodne oprášiť?

Baretka

Niekomu pripomína filmy natočené v Paríži, pre iných je zase kúskom, ktorý nosia len staré mamy na dedinách. Avšak baretky sú skvelým módnym kúskom a doplnkom. Hodia sa ku všetkým typom vlasov a v dnešnej dobe si môžete tiež vybrať akúkoľvek farbu. Baretky poskytujú aj čiastočnú ochranu pred silným vetrom, no ich hlavná funkcia je skôr estetická. Ak sa vám páči retro/vintage štýl, určite by ste minimálne jednu baretku mali mať doma.

Farbu baretky zvoľte na základe kabáta alebo topánok, ktoré nosíte. Budete potom pôsobiť veľmi upravene.

Trenčkot

Klasický bledohnedý alebo krémový trenčkot patrí k základným kúskom v šatníku. Môžete si ho obliecť na formálnejšiu aj neformálnu udalosť. Hodí sa k rifliam a teniskám, rovnako aj ku šatám a čižmám. Pri kúpe trenčkotu sa zamerajte na to, aby vám neodstával na pleciach, ale aby pekne kopíroval ramená. Rovnako by ste ho mali vedieť zapnúť a mal by byť dostatočne dlhý. Ak si potrpíte na detailoch, všímajte si farby gombíkov alebo opaska.

Ak sa chystáte na prechádzku a chcete vyzerať dobre a štýlovo, okrem trenčkotu a baretky si nezabudnite zobrať aj dáždnik, pretože jesenné počasie je veľmi nevyspytateľné. Ak potrebujete nový dáždnik, nezabudnite pri nákupe využiť zľavový kód, napríklad Andreashop zľavový kód.

Chelsea boots

Chelsea boots alebo nízke čižmičky, ktoré pripomínajú jazdecké topánky, sú najobľúbenejším typom jesennej a zimnej obuvi v posledných rokoch. Majú niekoľko výhod. Prvou je, že sú veľmi jednoduché a hodia sa skutočne ku všetkému. Hodia sa k sukni aj k rifliam. Ďalšou výhodou je fakt, že podrážka je dostatočne zdvihnutá od zeme, preto sa dá povedať, že sa vám podarí nohu udržať suchú aj v prípade dažďa.

Či sa chystáte na rodinný výlet, do práce alebo na prechádzku, Chelsea topánky vás určite nesklamú. Ak sa chystáte na rodinný výlet, poradíme vám! Po tom, ako si vyberiete, kam chcete ísť, využite Zľavadňa zľavový kód, vďaka ktorému budete mať lacnejší obed alebo cestu lanovkou.

Okrem klasického jesenného oblečenia nezabudnite ani na doplnky, ako sú napríklad šály, rukavice alebo klobúky. Skúste kombinovať a vyskúšajte niečo nové. Móda sa totiž stále mení.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok