V Petržalke sa bude diskutovať o parkovacej politike, tém bude niekoľko

TA3 TASR
24.10.2021 13:53

V bratislavskej Petržalke sa bude budúci týždeň diskutovať o parkovaní. Témou verejnej diskusie s občanmi má byť najmä téma regulácie parkovania v lokalite Dvory 4, ktorú chce hlavné mesto spustiť v rámci celomestskej parkovacej politiky s názvom Bratislavský parkovací asistent PAAS od 10. januára 2022. Diskusia však bude otvorená pre všetkých, ktorých sa celomestská parkovacia politika týka.

Parkovanie v Bratislave bude kontrolovať skenovacie auto
TASR/Jakub Kotian

"Podujatie je určené pre všetkých obyvateľov Petržalky, ktorých sa celomestská parkovacia politika týka. Starosta Ján Hrčka sa so zástupcami hlavného mesta pokúsi priblížiť aktuálne platné pravidlá a podmienky parkovania vo vašom susedstve, ako aj informácie o systéme PAAS," informuje mestská časť na webovej stránke i sociálnej sieti.

Diskusia sa uskutoční v stredu v priestoroch Základnej školy A. Karpova na Černyševského ulici, a to v čase od 18.00 do 19.30 h. Pre aktuálnu pandemickú situáciu bude v režime OTP. Mestská časť pred takmer dvoma rokmi spustila pilotný projekt parkovania na svojom území. Fungovať mal dovtedy, kým nebude spustená plánovaná celomestská parkovacia politika. Termín jej spustenia sa v minulosti viackrát menil a presúval. Najnovšie avizuje magistrát začiatok januára budúceho roka. Posunulo sa tiež spustenie registrácií do systému regulovaného parkovania pre prvé tri zóny - Tehelné pole, Krasňany a Dvory 4 - na 1. december.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok