BMW vylepšilo vrcholnú M135i. Podľa BMW má byť viac šoférskejšia

TA3/SZ
24.10.2021 11:00

M135i je aktuálne to naj, čo BMW dokáže v triede malých športových aút ponúknuť. Nová, vylepšená verzia sa zamerala hlavne na zdokonalenie podvozku

BMW vylepšilo vrcholnú M135i. Podľa BMW má byť viac šoférskejšia
BMW

Aj napriek tomu, že M135i je dostupné iba s pohonom všetkých štyroch kolies xDrive, dokázalo BMW z ostrej jednotky spraviť šoférske auto. Pri prejazde zákrut majú pomôcť absorbovať bočné sily zmené odklony na prednej náprave a ruku k dielu priložili aj hydraulické uchytenia ramien lichobežníkovej prednej nápravy. Taktiež BMW zapracovalo na kalibrácii podporných systémov stability a trakcie auta.

M135i BMW

Hlučnejší a zvučnejší by mal byť aj výfukový systém, ktorý aj vďaka audiosystému doručuje vodičovi väčší pôžitok z jazdy. Emocionálnejší je po novom aj štart motoru. Zvuk však nie je jediná vec, vďaka ktorej si vás ľudia všimnú. Automobilka totižto pridala do ponuky dva matné laky Frozen Orange a Frozen Pure Grey. Čerešničkou na torte je lakovanie známe z novej generácie M3/M4 a to Sao Paulo Yellow, vďaka ktorej vás na ceste určite nikto neprehliadne.

M135i BMW
Témy: BMW
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok