Rada filozofujem, hovorí bývalá basketbalistka a dnes nová moderátorka TA3

TA3
21.10.2021 12:42

Televízia TA3 prináša na obrazovky nový formát. V piatok večer uvidíte v našom vysielaní premiéru talk-show, ktorá ponesie názov Klub TA3 a moderovať ju bude Mária Bernáthová.

Nahrávate aj svoje vlastné podcasty. Ako ste s touto prácou začínali? Odkiaľ prišiel prvý nápad alebo inšpirácia?

Keď sa tak nad tým zamýšľam, bol to výsledok asi osemročnej práce. Viac ako pätnásť rokov som pracovala v „beauty“ biznise, bola som majiteľkou exkluzívneho salónu a robila som aj „beauty“ mentorku. Venovala som sa tomu celkom intenzívne. Po čase mi to však prestalo dávať zmysel, pohybovať sa len v tejto oblasti, a preto som začala vymýšľať tie prvé rozhovory o tom, že chcem oslovovať svoje klientky, ktoré boli veľmi zaujímavé. Položila som im otázky, ktoré sa týkali krásy, ale z tej hlbšej strany. Celková myšlienka vznikla zhruba pred piatimi rokmi.

V podcastoch sa venujete rôznorodým témam. Aká téma vám najviac prirástla k srdcu? A akým témam sa chcete v relácii Klub TA3 venovať?

Najradšej robím životné príbehy, tie sú veľmi inšpiratívne. Vďaka príbehom si veľakrát uvedomíme to, čo sa nám v živote deje, a to je veľmi dôležité. Mám rada vzťahy, pretože to sú veci, ktoré zaujímajú všetkých, to znamená ísť do hĺbky, resp. podstaty. V podcastoch rada filozofujem. Čo sa týka filozofovania v zmysle naozaj sa zamýšľať a dať príležitosť tej téme a hosťovi z viacerých uhlov pohľadu je to, čo ma baví.

Prečo ste sa rozhodli presedlať na post televíznej moderátorky? Prečo ste si vybrali práve televíziu TA3?

Oslovila ma pani Martináková a neskôr sme mali stretnutie aj s pani Dúbravskou. Veľmi si cením, že dali príležitosť mne, ako „neopozeranej“ osobe, a že ich môj obsah oslovil. Dostala som informáciu, že si vypočuli môj podcast a na základe toho ma oslovili. Som osobne veľmi rada, že za mňa hovorí moja práca.

Prvý hosťom relácie Klub TA3 bude známa trénerka a členka siene slávy FIBA Natália Hejková.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok