Pelé sa cíti lepšie a fanúšikom povedal, že by si už v nedeľu zahral futbal

TA3 TASR
15.10.2021 13:55

Legendárny brazílsky futbalista Pelé dva týždne po opustení nemocnice odkázal fanúšikom, že sa cíti lepšie. Vo videu na sociálnej sieti tiež zažartoval, že sa nevie dočkať, kedy si opäť zahrá futbal.

Pelé (SITA/AP)
SITA/AP

Osemdesiatročného Pelého pred 14 dňami prepustili do domáceho liečenia z nemocnice Alberta Einsteina v Sao Paule, kde sa zotavoval po operácii nádoru v hrubom čreve.

Ten mu diagnostikovali pri augustovej preventívnej prehliadke a odstránili ho 4. septembra. Historicky najlepší strelec brazílskej reprezentácie (77 gólov/92 zápasov) po operácii strávil viacero dní na jednotke intenzívnej starostlivosti.

"Vďaka Bohu, cítim sa lepšie a som pripravený hrať v nedeľu. Teraz vážne, ďakujem za všetko a všetkým, ktorí mi posielali objatia a dodávali silu," povedal Brazílčan v odkaze uverejnenom na účtoch dvoch z jeho detí. 

Trojnásobného majstra sveta (1958, 1966, 1970) trápili zdravotné problémy aj v uplynulých rokoch. Podstúpil niekoľko operácií bedra, laboroval aj s kolenom a chrbticou a pred dvoma rokmi mu museli vybrať obličkové kamene.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok