V Banskej Bystrici otvorili nový obchodný dom s nábytkom

TA3, youtube.com
8.11.2012 20:27

Rakúsky predajca nábytku Kika vo štvrtok v otvoril v Banskej Bystrici svoj štvrtý obchodný dom na Slovensku. Celkovo ide o 22. dom tejto spoločnosti v strednej a východnej Európe.

V Banskej Bystrici otvorili nový obchodný dom s nábytkom
youtube.com

Po Bratislave, Košiciach a Poprade už môžu záujemcovia nakupovať kvalitný rakúsky nábytok a doplnky aj v Banskej Bystrici. Výstavba obchodného domu trvala 6 mesiacov, jeho predajná plocha má 4000 metrov štvorcových a viac ako 200 parkovacích miest. Sortiment pozostáva z viac ako 15000 výrobkov a do realizácie stavby sa investovalo 12 miliónov EUR. Vďaka otvoreniu nového domu poskytne Kika v Banskej Bystrici 50 nových pracovných miest.

Otvorenie obchodného domu bolo sprevádzané množstvom bezkonkurenčných cien a širokou ponukou servisných služieb. „Pre našich zákazníkov sme pripravili skvelý program. Nechýbajú ochutnávky, maľovanie na tváre detí, či fotenie v centre mesta,“ povedal Miloš Scholz, vedúci obchodného domu Kika Banská Bystrica.

Kika patrí medzi vedúce firmy pôsobiace v oblasti obchodu s nábytkom v Európe. Obchodné domy Kika fungujú na princípe „všetko pod jednou strechou“ a nájdete v nich všetko od najlacnejšieho tovaru až po kvalitný a značkový tovar. Tiež môžete využiť množstvo doplnkových služieb.

Spoločnosť je v 100 % vlastníctve rodiny Koch.


<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/MmYLvwDeaYU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok