Naď avizoval trestné oznámenie na Kotlebu a Mazureka, je za tým šírenie poplašnej správy

TA3 TASR
10.10.2021 13:06

Minister obrany Jaroslav Naď avizoval podanie trestného oznámenia na predsedu ĽSNS Mariana Kotlebu a člena mimoparlamentnej Republiky Milana Mazureka v súvislosti so zámerným šírením poplašnej správy. Informoval o tom na sociálnej sieti.

Naď avizoval trestné oznámenie na Kotlebu a Mazureka, je za tým šírenie poplašnej správy
TASR/Martin Baumann (ilu)

Naď odmieta vyjadrenia Kotlebu a Mazureka k projektu Mobilného monitorovacieho systému pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení. "Rázne odmietam tieto klamstvá a poškodzovanie dobrého mena Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Politika zastrašovania je absolútne dno zúfalstva a slabosti," uviedol s tým, že v najbližších dňoch plánuje vo veci podať trestné oznámenie, ktoré je aktuálne pripravované. 

Mazurek vo svojej reakcii na sociálnej sieti vyjadril potešenie, že minister zareagoval a rozhodol sa podať trestné oznámenie. "Vďaka jeho počinu sa o tomto odpornom projekte môže dozvedieť celé Slovensko. Ľudia si zaslúžia vedieť pravdu," skonštatoval.

"Trafená hus zagágala," zareagoval na avizované trestné oznámenie Kotleba s tým, že sa Naďovi nepodarí zastrašiť ho. Zdôraznil, že ako člen parlamentného brannobezpečnostného výboru bude naďalej sledovať všetky pripravované projekty a informovať verejnosť. "Vy nebudete rozhodovať či a ako budú opoziční poslanci o tom, čo na ľudí chystáte, informovať verejnosť," dodal.

Mazurek aj Kotleba v sobotu, 9. októbra, na sociálnej sieti zverejnili video, v ktorom o projekte Mobilného monitorovacieho systému pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení, hovoria ako o prostriedku vlády na zavádzanie totality.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok