Guardiola možno zamieri na lavičku AC Milána

SITA
7.11.2012 11:02

Špekulácie o príchode momentálne nezamestnaného futbalového trénera Pepa Guardiolu na lavičku talianskeho klubu AC Miláno posilnila informácia, že brat a zároveň agent bývalého kouča FC Barcelona sa stretol s predstaviteľmi tímu zo San Sira.

Guardiola možno zamieri na lavičku AC Milána
SITA

Informáciu priniesol v utorňajšom vydaní taliansky denník Gazzetta dello Sport s dodatkom, že Pep Guardiola a bývalý asistent v Barcelone Manuel Estiarte sa stretli s výkonným riaditeľom milánskeho AC Adrianom Gallianim.

Vedenie "rossoneri" poprelo akékoľvek spojitosti so 41-ročným španielskym kormidelníkom. "AC Miláno kategoricky odmieta správy o akomkoľvek spôsobe stretnutia medzi Adrianom Gallianom a ľuďmi, ktorí zastupujú pána Guardiolu," uvádza sa v oficiálnom stanovisku Milánčanov na klubovom webe. Gazzetta dello Sport však následne zareagovala, že stretnutie sa skutočne uskutočnilo a Sky Sport odvysielal obrázky, na ktorých dvaja Španieli opúšťajú Gianniniho reštauráciu v Miláne v spoločnosti predstaviteľov klubu.

AC Miláno neprežíva práve najlepšie obdobie, klub má na konte najhorší do sezóny Serie A vo svojej histórii a dôsledkom toho sa v médiách objavili správy o nahradení súčasného trénera Massimiliana Allegriho. Ten by chcel viesť aj vo zvyšných dvoch zápasoch skupinovej fázy Ligy majstrov na pôde Anderlechtu a doma so Zenitom Petrohrad. Šancu na postup do ďalšej časti európskej súťaže si Milánčania udržali utorňajšou domácou remízou 1:1 s Málagou. Súboj mal údajne sledovať podľa agentúry ANSA v spoločnosti Silvia Berlusconiho aj Pere Guardiola. "Ak tam boli Guardiolovi ľudia, je to ich vec. Počul som milióny mien, ktoré by ma mali nahradiť. Mňa zaujíma iba jedno - dostať sa z tejto ťažkej situácie," zareagoval Allegri.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok