PR správa Ekonomika

WEXO pripravuje niečo nové. S Majkom Spiritom avizujú „revolúciu“

PR
3.10.2021 06:05

Slovenská technologická spoločnosť − tvorca WEXO, iba nedávno predstavila vlastný WEXO DeFi Token, ako prvú slovenskú kryptomenu registrovanú na blockchaine Cardano. WEXO Token reprezentuje rovnomennú kryptomenovú platformu, ktorú už využívajú ľudia z 57 krajín. Na tento mesiac však WEXO ohlasuje veľkú novinku. Ide o spoluprácu s obľúbeným slovenským interpretom Majkom Spiritom, ktorý sa netají svojím kladným vzťahom k inovatívnym technológiám.

WEXO pripravuje niečo nové. S Majkom Spiritom avizujú „revolúciu“
Wexo

Je známe, že Majk Spirit vyštudoval vysokú školu ekonomického zamerania. Či to súvisí s „revolúciou“, ktorú spolu s autormi WEXO ohlásil vo videu, zatiaľ nie je zrejmé.

Svojho času sa Majk Spirit na sociálnej sieti zdôveril, že je fanúšikom kryptomien.

Zdá sa, že sa tejto téme bude naďalej venovať. Naznačuje to spoločné video, ktoré sa objavilo aj na stránkach platformy WEXO a Majkovom Instagrame. Majk Spirit spolu so zakladateľmi WEXO, Milanom Božikom a Petrom Marišom, avizuje „novinku, ktorá zásadne zmení celú hru a celú scénu“.

Z obsahu videa nie je jasné, či ide o „revolúciu“ na hudobnej scéne alebo tej technologickej.p

Pre fanúšikov kryptomien a slovenského interpreta sa ponúka možnosť získať ďalšie informácie o pripravovanej spolupráci medzi prvými. Stačí zaregistrovať svoj email na stránkach WEXO.

S nedávnou registráciou WEXO Tokenu a rastom spoločnosti súvisela aj jej expanzia do nových krajín, ako Estónsko a Malta. WEXO jej autori od začiatku prezentujú ako inovatívnu fintech platformu, ktorá užívateľom v krátkom čase umožní neobmedzené využívanie kryptomien. Majiteľom a fanúšikom kryptomien je bezplatne k dispozícii aj rovnomenná aplikácia. Produktovo časť služieb projektu WEXO aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s. r. o., s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosti pre partnerov, ktorí chcú participovať na projekte WEXO, a profitovať tak zo zisku inovatívneho produktu.

https://wexotoken.com/legal/WexoTokenWhitePaper.pdf

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok