Buklé sa vracia na scénu. Túto jeseň vám oblečenie v chanelovskom štýle nesmie chýbať

TA3/zm
29.9.2021 16:00

Elegantný materiál, ktorý preslávila Coco Chanel slávi svoj veľký návrat. Buklé je husto tkaná látka, z ktorej každý kúsok vo vašom šatníku bude nadčasový a jeho kúpe neoľutujete.

Buklé sa vracia na scénu. Túto jeseň vám oblečenie v chanelovskom štýle nesmie chýbať
Zara

Klasické sako v chanelovskom štýle je na módnej scéne od roku 1954. Látka, ktorá je preň typická, sa volá buklé a momentálne je veľkým hitom. V nadčasovej elegancii si môžete vybrať nielen sako, ale aj sukne, šortky či kabelky. Vďaka neprehliadnuteľnému materiálu, ktorý navyše pôsobí luxusne, oživíte takýmto kúskom aj inak jednoduché, jednofarebné oblečenie.

Nadčasová jeseň

Tvíd alebo buklé, o ktorom je reč, je vyslovene hrubšou tkaninou, a tak je jesenné počasie na nosenie tohto typu oblečenia ako stvorené. Môžete siahnuť po komplete, teda nohavicovom či skôr v tomto prípade sukňovom kostýme, ale oveľa trendovejšie a mladistvejšie vyzerá s jednoduchými džínsami.

Buklé Zara

Skvelou dvojicou je aj buklé s koženkou a odvážnejšie dámy sa nemusia báť spojenia s čipkou. Stačí len myslieť na pravidlo, že menej je niekedy viac. A keďže táto látka je do očí bijúca, netreba veľmi špekulovať s ostatnými kúskami v outfite a treba skôr vsadiť na jednoduchosť.

Inšpiráciu, ako sa buklé nosí v tejto sezóne, nájdete aj v našej fotogalérii.    

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok