Nová bondovka má za sebou svetovú premiéru, Craig sa lúčil s úlohou agenta 007

TA3 TASR
28.9.2021 23:53

Svetová premiéra novej bondovky No Time to Die (Nie je čas zomrieť) sa uskutočnila v utorok večer v londýnskej multifunkčnej aréne Royal Albert Hall.

Nová bondovka má za sebou svetovú premiéru, Craig sa lúčil s úlohou agenta 007
TASR/AP

Premiéru 25. filmu o fiktívnom britskom špiónovi Jamesovi Bondovi z dielne produkčnej spoločnosti Eon Productions viackrát odložili predovšetkým z dôvodu covidovej pandémie. Na červenom koberci pred arénou sa objavil predstaviteľ agenta 007 britský herec Daniel Craig, pre ktorého to bola už piata a zároveň posledná bondovka. "Som nesmierne šťastný," uviedol herec pre novinárov.

Prítomní boli aj ostatní protagonisti filmu: Rami Malek, Léa Seydouxová, Naomie Harrisová, Lashana Lynchová či Ana de Armasová, ako aj režisér snímky Cary Joji Fukunaga a interpretka titulnej skladby Billie Eilishová.

Na premiéru prišli aj členovia britskej kráľovskej rodiny - princ Charles s manželkou Camillou a princ William s manželkou Catherine. Na podujatí bolo aj niekoľko zdravotníckych pracovníkov a členov ozbrojených síl. Film sa dostane do kín v Spojenom kráľovstve vo štvrtok, v Spojených štátoch sa začne premietať 8. októbra. Producenti Barbara Broccoliová a Michael Wilson vyhlásili, že nového predstaviteľa Jamesa Bonda zatiaľ nemajú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok