Zuzanu Plačkovú obvinili z drogovej trestnej činnosti. Ľuďom poslala odkaz

TA3 TASR
28.9.2021 11:35

Elitní policajti z Národnej kriminálnej agentúry v pondelok počas razie súvisiacej s drogovou trestnou činnosťou zadržali aj známu influencerku Zuzanu Strausz Plačkovú. V prípade už došlo aj k obvineniu.

Zuzanu Plačkovú obvinili z drogovej trestnej činnosti. Ľuďom poslala odkaz
reprofoto IG/queen.plackova

Televízia Markíza na svojom webe tvnoviny.sk priniesla v utorok informáciu, že Zuzanu Straus Plačkovú policajti obvinili z drogovej trestnej činnosti a tiež z členstva v zločineckej skupine. Obvinili rovnako aj jej manžela Reného Strausza.

Dúfam, že sa to čoskoro všetko vysvetlí. Chcem len odkázať ľuďom, že dávajte si pozor, s kým sa stretávate, lebo môžete byť potom hodený do jedného vreca s určitými ľuďmi. Ani o tom nemusíte vedieť," uviedla podľa tvnoviny.sk Plačková v sprievode policajného príslušníka. Podľa informácií televízie zastupuje Zuzanu Plačkovú s manželom Martin Pohovej, ktorý zastupoval aj Mariána Kočnera v kauze televíznych zmeniek.

Ako píše portál, v Hlohovci mali zadržať aj hlavu údajnej zločineckej skupiny. 

Hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová v utorok informovala, že Národná kriminálna agentúra obvinila v rámci protidrogovej akcie na západe Slovenska 15 osôb. Pri akcii bolo zaistených viac ako deväť kilogramov pervitínu.

"Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti," uviedla hovorkyňa. 

Počas domových prehliadok zaistili policajti viac ako deväť kíl metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90-tisíc jednorazových dávok drogy. Zaistili aj zbrane, strelivo, cigarety a viac ako 70-tisíc eur v hotovosti.

Podľa Úradu špeciálnej prokuratúry mala skupina minimálne od roku 2012 pôsobiť na území Bratislavského a Trnavského kraja.

"Naďalej pokračujú procesné úkony, v tejto chvíli preto nie je možné poskytnúť viac informácií," podotkli policajti.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok