Zviditeľnili ju reality show, plastiky i sociálne siete. Kto je kráľovná Instagramu Plačková?

TA3
27.9.2021 17:25

Plastické operácie, luxusné oblečenie a dovolenky, účasť v reality show, ale aj fotografie pre časopis Playboy. Zuzanu Strausz Plačkovú, ktorú v pondelok ráno zadržala Národná kriminálna agentúra, zviditeľnila aj aktivita na instagramovom účte, ktorý sledujú státisíce užívateľov. Kto je "kráľovná Instagramu" Plačková, a čím si získala popularitu?

Zviditeľnili ju reality show, plastiky i sociálne siete. Kto je kráľovná Instagramu Plačková?
reprofoto IG/queen.plackova

Zuzanu Strausz Plačkovú zadržali v pondelok ráno elitní policajti z Národnej kriminálnej agentúry spolu s jej manželom Reném Strauszom. Dôvodom ich zadržania má byť podľa portálu tvnoviny.sk, súvis so zločineckou skupinou, ktorá dlhodobo obchoduje s drogami.

Plastiky, reality show a otvorená povaha

Do povedomia verejnosti sa rodáčka z Kysúc dostala kedysi účasťou v reality show Hotel Paradise a svojou otvorenou povahou, pričom nezatajila, že vo svojom portfóliu má aj fotografie pre časopis Playboy. Nielen televízne formáty, ale aj priznanie sa k plastickým operáciám jej zabezpečili záujem bulvárnych médií. Otvorene hovorila o zväčšení poprsia, na svojom Instagrame sa nehanbila zverejniť ani fotografie tesne po tom, ako absolvovala na Ukrajine operáciu nosa.

K nárastu popularity prispelo aj pravidelné zverejňovanie príspevkov na sociálnej sieti Instagram, kde má jej účet s prezývkou Queen Plačková aktuálne 764-tisíc tzv. followerov. Zaraďuje sa tak k úspešným slovenským influencerom, a zrejme aj preto jej prischla prezývka "kráľovná Instagramu". Strausz Plačková postavila úspech svojho účtu na ukazovaní luxusného života vrátane fotografií z dovoleniek, súkromných letov, drahých áut, oblečenia, promovaní značiek či spoluprácach.

Podnikanie v gastre, s CBD i kozmetikou

Istý čas sa dokonca venovala aj mixovaniu hudby. Otvorila si tiež kaviareň v centre hlavného mesta, ktorú neskôr presťahovala do mestskej časti Petržalka. Podnikateľské aktivity rozšírila aj o predaj oblečenia, kozmetiky, nízkokalorických nápojov, ale aj vlastných produktov s obsahom kanabidiolu.

Plačková zverejnila na sociálnej sieti aj fotografie bez oblečenia. O tom, že nahota jej nerobí problém, svedčí aj fakt, že sa priznala k nakrúteniu porna a aj k spomínaným fotografiám pre Playboy. Tento rok si ju prizvali aj ako porotkyňu do súťaže Miss Universe, kde vyberala najkrajšie Slovenky.

Razia, počas ktorej ju zadržali, prebiehala na viacerých miestach Slovenska, pričom Plačkovú mali zadržať v dome v Miloslavove, ďalších ľudí zasa v Hlohovci. Policajti však zasahovali aj v Plačkovej byte v bratislavskom Ružinove. Prehľadávať mali aj jej auto. Podľa polície celkovo v pondelok zadržali 15 osôb.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok