Rátajte s obmedzeniami. Pre sobotňajší beh bude v centre Prešova uzavretá Hlavná ulica

TA3 TASR
25.9.2021 12:21

Hlavná ulica v Prešove v úseku od križovatky s Jarkovou po križovatku s ulicou Hurbanistov bude v sobotu od 15.00 do 21.30 h úplne uzavretá, obmedzenia súvisia so 61. ročníkom Večerného behu Prešovom. Informuje o tom mesto Prešov na svojej webovej stránke.

Prešov
TASR/Milan Kapusta

Štart a cieľ bude pred historickou budovou Divadla Jonáša Záborského v Prešove. Cestná premávka bude vedená po priľahlých komunikáciách na uliciach Duklianska, Vajanského, Grešova, Masarykova, Levočská, Remscheidská, Okružná a Štefánikova.

Mestská hromadná doprava nebude počas uzávery premávať cez Hlavnú ulicu. „Počas uzávery Hlavnej ulice bude MHD presmerovaná po náhradnej trase cez ulice Levočská, Remscheidská, Okružná, Štefánikova a Masarykova. Trolejbusová doprava bude nahradená autobusovou. Dopravný podnik mesta Prešova zriadi dočasnú zastávku 'len na výstup' na Remscheidskej ulici približne 150 – 200 metrov za križovatkou s ulicou Levočskou,“ spresňuje radnica. Bližšie informácie o dočasných zmenách v doprave uvádza na svojej webovej stránke.

Večerný beh Prešovom je najstarším behom svojho druhu na Slovensku. Jeho otvorenie je naplánované na 16.00 h. Určený je pre deti aj dospelých, chýbať nebudú ani preteky na kolieskových korčuliach. Podujatie sa uskutoční v režime OTP.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok