Špeciálne štúdio TA3: Krčméry a Bošňák priblížia, aký bude vývoj pandémie

TA3
24.9.2021 17:37

Tretia vlna pandémie naberá na sile. Lekári a ďalší zdravotníci zažívajú deja vu, keď vidia, ako sa plnia nemocničné lôžka. Optimistickú víziu má ale dátový analytik. Viac sa dozviete v špeciálnom štúdiu na TA3 v sobotu o 16:30.

Špeciálne štúdio TA3: Krčméry a Bošňák priblížia, aký bude vývoj pandémie
TA3

Už v sobotu sa v špeciálnom štúdiu TA3 dozviete aj to, čo nás čaká v najbližších dňoch. Redaktor Patrik Jager si pozval odborníka na tropickú medicínu Vladimíra Krčméryho a dátového analytika Ivana Bošňáka. "Ľudia stále hľadajú pravdivé a overené informácie v súvislosti s očkovaním, ale aj pandémiou. Som rád, že na TA3 ich môžeme ponúknuť všetkým obyvateľom Slovenska a že vždy máme dobré čísla sledovanosti. V pripravovanom štúdiu sa diváci dozvedia čo nás čaká do budúcna a aký bude vývoj pandémie v nasledujúcom období," hovorí Patrik Jager.

Vladimír Krčméry dokonca porozprával, ako sa pred pár dňami stal terčom fyzických útokov. "Sám priznal niečo, čo ma prekvapilo. Nebudem prezrádzať detaily, divákom odporúčam pozrieť naše špeciálne štúdio, kde si túto jeho úprimnú spoveď môžu pozrieť," dodáva Jager.

Štúdio TA3 s Vladimírom Krčmérym a Ivanom Bošňákom môžete na TA3 sledovať v SOBOTU o 16:30.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok