Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA, TA3
11.11.2012 08:24

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
syria.jpg

1. Víťazné gesto sýrskeho rebela, ktorý práve odpálil strelu do budovy, obsadenej vládnymi jednotkami. V meste Aleppo už týždne pokračujú prudké boje. (AP Photo/Narciso Contreras)

voda.jpg

2. Mladý Ind z New Dehli sa po rannej sprche osviežil aj niekoľkými dúškami vody z prasknutého potrubia. (AP Photo/Kevin Frayer)

cesko.jpg

3. Kým u nás sú v hre o prezidentské kreslo najmä "šedí" profesionálni politici, v Česku to majú oveľa pestrejšie. Vladimír Franz je doktor práv, maliar a vďaka svojmu celotelovému tetovaniu aj neprehliadnuteľná postava. (AP Photo/Petr David Josek)

obama.jpg

4. Barack Obama dostal od Američanov druhú šancu. Teší sa aj jeho pravá ruka, viceprezident Joe Biden. (AP Photo/M. Spencer Green)

romney.jpg

5. Obamov rival Mitt Romney odchádza do zabudnutia. (AP Photo/Ahn Young-joon)

afganistan.jpg

6. Naozaj bizarné lôžko. Afgánec v hlavnom meste Kábul oddychuje na klietke so slieepkami. (AP Photo/Ahmad Jamshid)

Sandy (SITA).jpg

7. New York zasiahla tesne po voľbách ďalšia silná búrka. Hoci vyzerala hrozivo, také škody ako jej predchodkyňa Sandy nenapáchala. (AP Photo/Craig Ruttle)

škola pod mostom (SITA).jpg

8. Nepáči sa vám, do akej školy chodia vaši potomkovia? Aspoň má stoličky a steny. Na obrázku je bezplatná "škola" pre deti zo slumov indického hlavného mesta. Nachádza sa pod jedným z viaduktov metra. (AP Photo/Altaf Qadri)

komouši 2 (SITA).jpg

9. Delegáti na 18. zjazde Komunistickej strany Číny, kde sa po niekoľkých rokoch mení vedenie strany. Maratón rokovaní zvládal každý inak. (AP Photo/Ng Han Guan)

argentina.jpg

10. Argentína sa v týchto dňoch zmieta v obrovských protivládnych protestoch. Len v uliciach Buenos Aires sa zišlo asi 700 tisíc ľudí. (AP Photo/Natacha Pisarenko)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok