PR správa Ženy

Každá pokožka môže byť krásna. Moderné zákroky vás zbavia vyrážok aj škvŕn

PR
24.9.2021 06:05

S problematickou pokožkou so známkami akné a starnutia sa ženy už dávno nemusia zmieriť. Aktuálne dermatologické metódy sa vedia účinne popasovať s pigmentovými škvrnami, vyrážkami, znamienkami, modrinami aj ochabnutou pokožkou a ich výsledky sú očividné a okamžité.

Každá pokožka môže byť krásna. Moderné zákroky vás zbavia vyrážok aj škvŕn
Esthetic

Preč so škvrnkami

Koža sa bráni vplyvom slnečných lúčov aj hormonálnej nerovnováhy, čo sa prejavuje nerovnomerným sfarbením a pigmentovými škvrnami. Nepekné pigmentácie ostávajú aj ako následok akné. Dajú sa však odstrániť. Intenzívne pulzné svetlo najnovšej generácie je najúčinnejším bojovníkom proti kožným nezrovnalostiam. Počas zákroku sa na pigmentáciu priloží kryštál, cez ktorý prechádza impulz ničiaci pigmentové bunky. Je šetrný voči pokožke, presnejší voči problematickým miestam, šetrnejší k okolitým tkanivám a nepáli kožu. Zákrok sa opakuje podľa hĺbky a intenzity pigmentácie.

Esthetic Preč so škvrnkami Esthetic

Farebné svetlo proti akné aj modrinám

Ošetrenie LED svetlom pôsobiacim na viaceré vrstvy kože lieči modriny po operačných zákrokoch, aktivuje omladenie pokožky, vyhladzuje akné, vyrovnáva pigmentáciu a podnecuje tvorbu kolagénu, ktorý je synonymom sviežosti a pružnosti tkanív (a vekom ho prirodzene strácame). Liečba je bezbolestná a účinok viditeľný už po prvom zákroku.

Podľa typu problému sa aplikuje jedno zo štyroch farebných LED svetiel. MODRÉ SVETLO hĺbkovo dezinfikuje pokožku a lieči akné, ŽLTÉ SVETLO pomáha odbúravať hemoglobín a urýchľuje liečbu modrín po operáciách, ČERVENÉ SVETLO stimuluje tvorbu kolagénu a omladenie pokožky tváre a rúk a ZELENÉ SVETLO podporuje liečbu sfarbených pigmentácií.

Esthetic Farebné svetlo proti akné aj modrinám Esthetic

Bezpečné a trvalé odstránenie znamienok

Na účinné a bezbolestné odstránenie znamienok, bradavíc a výrastkov je mimoriadne účinná CO2 laserová metóda. Je bezkontaktná - laserový lúč “odreže“ výrastok a zastaví krvácanie. Ošetreniu predchádza lekárske vyšetrenie, kde sa určí, či je výrastok možné bezpečne odstrániť alebo ho treba poslať na histologické vyšetrenie. Riziko návratu znamienka sa znižuje, keďže dochádza k tepelnému prehriatiu kože okolo ložiska a v prípade bradavíc k likvidácii vírusu.

Najnovší laser na jazvy a vrásky

Na rôzne neduhy pleti účinkuje najlepšie laserový píling frakčným laserom MiXto. Vyhladzuje vrásky, odstraňuje pigmentácie, jazvičky po akné, rozšírené póry a podieľa sa aj na tvorbe kolagénu. Za hodinu vám zlepší textúru, obnoví elasticitu kože, človek cíti len ľahké pálenie. Celkový efekt sa dostaví za necelý týždeň a rozvíja sa ešte ďalšie štyri mesiace. Výsledok vám vydrží celé roky. Koža sa nezlupuje, iba vypína. Dokonca nie je problém na ňu nanášať po niekoľkých dňoch od zákroku mejkap.

Okamžité vyčistenie a zvláčnenie tváre

Už tradičné ošetrenie pokožky tváre tzv. chemickým pílingom – hĺbkovou aplikáciou extra výživného roztoku, taktiež reflektuje inovácie a čoraz účinnejšie metódy. Do pokožky je precízne aplikovaná ovocná kyselina v 50 až 70 %-nej koncentrácii, ktorá vyvolá okamžité odmastenie, vyčistenie a stiahnutie pórov a intenzívnu hydratáciu, ktorá tvár zvláčni. Zákrok sa vykonáva v neslnečnom období raz za 2 týždne 8 až 10-krát po sebe. Zvykne sa aplikovať aj na dekolt, chrbát, stehná, predlaktia či ramená.

Esthetic Okamžité vyčistenie a zvláčnenie tváre Esthetic

Ako sa dostať ku kvalitnému úkonu?

Veľmi dôležitý je výber renomovaného dermatologického strediska. Nie každá plastická klinika, kde vám skrášľujúcu procedúru vykonajú, funguje na tej najodbornejšej báze. Všetky kožné zákroky vám najlepšie vysvetlia a odporučia tie najvhodnejšie pre vás dermatológovia na prestížnej plastickej klinike Esthetic, ktorá prišla s modernými formami liečby a skrášlenia kože ako jedna z prvých na Slovensku.

Alexandra Novotná Esthetics
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok