Kvôli defektu zastavili na diaľnici. Mladú ženu po opustení vozidla zrazilo auto

TA3 TASR
17.9.2021 12:34

Na diaľnici D1 zrazilo vo štvrtok v noci auto chodkyňu. Polícia hľadá svedkov nehody. Informoval o tom hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

auto autá cesta diaľnica
SITA

Policajti opisujú, že vodič zastavil v pravom jazdnom pruhu diaľnice D1 v smere do Bratislavy pre defekt na kolese. Z vozidla vystúpila jeho spolujazdkyňa, 22-ročná žena, ktorá sa pohybovala po diaľnici v úseku za odpočívadlom Čataj v smere do Trnavy. Následne malo dôjsť k zrážke s neznámym vozidlom. Udiať sa to malo krátko pred 23.00 h.

"Hliadka diaľničných policajtov po prijatí oznámenia o udalosti začala prepátravať okolie diaľnice, pričom v sťažených poveternostných podmienkach v daždi, bola žena spozorovaná bez známok života mimo vozovky," priblížila polícia. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Policajti sa pri objasňovaní nehody obracajú na verejnosť. "V prípade, ak ste v uvedený čas prechádzali týmto úsekom diaľnice a disponujete informáciami súvisiacimi s touto udalosťou, oznámte nám ich prostredníctvom súkromnej správy na Facebooku Polícia SR Bratislavský kraj, prípadne tak môžete spraviť aj na bezplatnom čísle polície 158," uviedli policajti.

Polícia zároveň pripomína, že akýkoľvek pohyb chodcov po diaľnici je zakázaný. Diaľnicu môžu používať len vodiči motorových vozidiel.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok