Schudnite z tváre: Štíhlejšia na prvý pohľad vďaka trikom proti opuchnutiu a naliatiu

TA3/zm
18.9.2021 10:00

Zdá sa vám, že už pri pohľade do tváre by ste mali trochu schudnúť? Za naliatou a opuchnutou pokožkou, ktorá vám pridáva pocitovo kilogramy, môže byť len nesprávna starostlivosť. Takto sa vám podarí zhodiť z tváre a vyzerať na prvý pohľad o niečo štíhlejšie.

Schudnite z tváre: Štíhlejšia na prvý pohľad vďaka trikom proti opuchnutiu a naliatiu
Pixabay/Gundula Vogel

Priberanie na tvári trápi viac žien, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. No nie všetko znamená kilá navyše. Niekedy len pokožka podlieha nášmu životnému štýlu, a tak sa neprimerane nalejeme na miestach, ktoré vidí každý a hneď na prvý pohľad.

Strava a alkohol

Životný štýl hrá pri stave našej tváre veľkú rolu, a tak je na mieste, pozrieť sa na jedálny lístok a nápoje, ktoré pijete.  Hoci v prípade potravín neexistuje zoznam, z ktorého by všeobecne napúchala každá žena a budete si musieť odsledovať, ktoré jedlo vám nerobí dobre. Všeobecne však platí, že by ste to nemali preháňať so solením ani s rafinovanými cukrami, ktoré zadržiavaj vodu v tele a tým pádom puchnete.  

Pri nápojoch je to však celkom jasné.  Po alkohole vidieť prebdetú noc aj na tvári a výsledkom nie sú len vačky pod očami. Nejedna dáma sa pasuje s tým, že na druhý deň vidí na tele opuchy.

Dôvodom je zadržiavanie vody v tele a vyriešiť sa to dá opäť jednoducho vodou Pitný režim je základom skvelého stavu pokožky, a ak vnímate, že ste sa po alkohole naliali, musíte telu dopriať čistú vodu a minerály, ktoré všetko z organizmu vyplavia.

Cvičenie

Pri cvičení sa zameriavame na rôzne partie, tak prečo by jednou z nich nemohla byť aj tvár. Jednak by ste mali do svojho tréningu zaradiť kardio, ktoré podporuje prúdenie krvi a lymfy, čo sa v prvom rade prejaví na tvári. Ale možnosťou je zaradiť do svojich aktivít aj tvárovú gymnastiku.

Precvičenie svalov na tvári, či už pomocou vlastných rúk, ale aj vďaka masážnemu roleru, dokáže urobiť s pleťou zázraky viditeľné skutočne na prvý pohľad.  

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok