Tak takto?!: Podniku pre vdovy v núdzi pomohol marketingový expert. Nechcel za to nič.

TA3
14.9.2021 09:58

Aj najlepší nápad na svete môže v reálnych podmienkach naraziť na hranice nemožného. Vdova Beáta založila pre ženy a mužov, ktorí náhle ovdoveli a osud ich spolu s malými deťmi postavil často do neriešiteľných situácií, sociálny podnik.

Tak takto?!: Podniku pre vdovy v núdzi pomohol marketingový expert. Nechcel za to nič.
TA3

Nápad bol jednoduchý. Každý predsa dokáže vyrobiť a dekorovať drobné darčekové predmety z dreveného kolieska. Tie si kúpia veľké firmy ako firemné darčeky. Nápad sa sčasti podarilo zrealizovať, ale ženy potom narazili na hranicu, že ďalej to už nešlo a podnik neutiahol viac, ako štyroch zamestnancov. Vyrábať by aj mal kto, ale chýbal dopyt. 

V zúfalej situácii zakladateľka podniku zavolala známemu marketingovému expertovi, ktorý úspešne rozbehol jeden z najväčších dobročinných projektov na Slovensku. Ten si ju vypočul, vzal si čas na rozmyslenie a potom sa ozval naspäť. Bez nároku na honorár pomohol postaviť na nohy a naštartovať projekt, ktorý by v budúcnosti mohol pomôcť mnohým šikovným ženám, ktoré prišli o partnerov.

O netradičnom sociálnom podniku a projekte spojenom so špičkovými umelcami aj zakladateľom Dobrého Anjela bude reč v dnešnej relácii Tak takto?! Hostkou Anky Žitnej bude Beáta Bobulová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok