Chcete sa stretnúť s pápežom v Košiciach, no neprišla vám vstupenka? Postačí aj potvrdzovací e-mail

TA3 TASR
13.9.2021 18:29

Na utorkové stretnutie s pápežom Františkom v Košiciach môžu prísť aj záujemcovia, ktorým doposiaľ nebola doručená vstupenka, ale iba potvrdzovací e-mail o registrácii. Overovaní budú pri vstupe na podujatia. Informoval o tom hovorca Arcibiskupského úradu v Košiciach Jaroslav Fabian.

Chcete sa stretnúť s pápežom v Košiciach, no neprišla vám vstupenka? Postačí aj potvrdzovací e-mail
TASR/Jaroslav Novák

„Ak sa zaregistrovali do nedeľňajšej (12. 9.) polnoci a prišiel im potvrdzovací mail o zaregistrovaní, môžu prísť na stretnutie so Svätým Otcom v Košiciach,“ povedal s tým, že registrovaní tak nemusia čakať, kým im príde vstupenka s QR kódom. Podľa jeho slov bude stačiť, ak sa v súlade s platnými opatreniami preukážu pri vstupe potvrdením o zaočkovaní, testovaní alebo prekonaní ochorenia COVID-19. So sebou musia mať aj preukaz totožnosti.

Pre veľký nápor podľa Fabiana Národné centrum zdravotníckych informácií nestíha overiť dáta všetkých registrovaných, a v dôsledku toho im organizátori nestihnú vstupenku dodať.

Pápež v rámci návštevy Slovenska (12. - 15. 9.) zavíta okrem iného aj na košické sídlisko Luníku IX, kde pozdraví marginalizované komunity. Neskôr sa presunie na štadión Lokomotívy, kde sa prihovorí mladým ľuďom.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok