Smer v Trnavskom kraji nepodporí Mikuša na post župana

SITA
2.11.2012 16:05

Smer-SD nepodporí v budúcoročných regionálnych voľbách na post trnavského župana Tibora Mikuša, ktorý zastáva túto funkciu aj v súčasnosti.

Smer v Trnavskom kraji nepodporí Mikuša na post župana
SITA

„Smer-SD postaví v Trnave vlastného kandidáta. Meno bude známe po rokovaní užšieho vedenia strany v utorok,“ povedala dnes pre agentúru SITA trnavská krajská predsedníčka strany Renáta Zmajkovičová.

Kandidátmi Smeru-SD na predsedov samosprávnych krajov v budúcoročných regionálnych voľbách budú v Košickom, Prešovskom, Žilinskom, Nitrianskom a Banskobystrickom samosprávnom kraji terajší predsedovia vyšších územných celkov. Smer-SD teda podporí Petra Chudíka (Prešov), Zdenka Trebuľu (Košice), Juraja Blanára (Žilina), Vladimíra Maňku (Banská Bystrica) a Milana Belicu (Nitra).

V Trenčianskom kraji sa o podporu voličov za Smer-SD bude uchádzať poslanec a exminister obrany Jaroslav Baška. Agentúre SITA to potvrdila predsedníčka poslaneckého klubu Smeru-SD Jana Laššáková. Všetkých nominantov Smeru-SD na šéfov samosprávnych krajov predstavia na straníckom sneme 8. decembra v Trnave.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok