Raňajky na TA3

TA3
9.9.2021 14:10

V pondelok 13. septembra 2021 štartuje na TA3 nový ranný formát s názvom Raňajky. Ranné vysielanie bude prinášať divákom nielen aktuálne spravodajstvo, počasie a dopravný servis, ale aj užitočné rady a servisné informácie. Súčasťou vysielania budú živé vstupy a zaujímaví hostia v štúdiu. V rannom tíme bude interakciu s divákmi a servisné témy zastrešovať naša reportérka Nikola Detáriová.

Raňajky na TA3
TA3

Novou tvárou Televízie TA3 v tomto formáte bude Alexander Štefuca. „Ranné vysielanie má neopakovateľnú atmosféru. Je pre mňa vzácnosťou, že môžeme divákovi ponúknuť dôležité informácie ako prví a tie ich potom sprevádzajú celý deň.“

Do tímu ranného vysielania prichádza aj Noro Dolinský ako dramaturg a spolumoderátor. „Teším sa, že nová relácia Raňajky ponúkne každé pracovné ráno pestrú zmes aktuálnych informácií z domova, zo sveta, ale aj zo športu a bude sa môcť spravodajským témam venovať na širšej ploche. Spestrením pre divákov budú rozhodne aj ranní hostia v štúdiu.“

Alexander Štefuca aj Noro Dolinský majú dlhoročné skúsenosti s úspešným ranným vysielaním, preto sme sa rozhodli angažovať ich v tomto formáte,“ uviedla Oľga Dúbravská, riaditeľka marketingu Televízie TA3.

V úvodnom pondelkovom rannom vysielaní privítame v štúdiu premiéra Eduarda Hegera, ktorý bude hovoriť o návšteve pápeža Františka na Slovensku.

Ranný blok Raňajky bude vo vysielaní od pondelka do piatka v čase 6.00 - 9.00 hod.

„Viete, že vieme“

Televízia TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Podľa prieskumu prestížneho britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite je Televízia TA3 najdôveryhodnejšia mediálna značka na Slovensku. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok